Σε εξέλιξη οι δηλώσεις συμμετοχής για το «Αντωνία Σπανού»

Ο Πειραιάς θα γίνει ο επόμενος σταθμός στα αναπτυξιακά πανελλήνια τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο Πειραιάς θα γίνει ο επόμενος σταθμός στα αναπτυξιακά πανελλήνια τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Οι νεαροί αθλητές θα βρουν νέο πεδίο δράσης το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», εκεί όπου ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας θα διοργανώσουν πρώτη φορά από κοινού πρωτάθλημα μικρών ηλικιών τέτοιας εμβέλειας. Θα έχουν τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το αφιερώνουν στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας του πινγκ πονγκ Αντωνίας Σπανού. Από χτες Δευτέρα άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο on line σύστημα δηλώσεων της ομοσπονδίας και η σχετική προθεσμία λήγει στις 27 Ιανουαρίου.

Όπως όλα τα προηγούμενα τουρνουά οι ηλικιακές κατηγορίες είναι εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα παίξουν στο απλό ατομικό και ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, που απαιτείται για να γίνει μία κατηγορία, είναι οι 8. Πρέπει να σημειωθεί ότι συγκριτικά με τα τουρνουά του 2013 διαφοροποιούνται τα δεδομένα για όσα παιδιά πέρασαν σε άλλη ηλικιακή κατηγορία με την έλευση του νέου χρόνου. Για κάθε αθλητή κι αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ και θα μοιραστούν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μπλουζάκια των αγώνων. Το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Αγίας Άννας και θα φιλοξενήσει πρώτη φορά αγώνες πινγκ πονγκ. Το σύστημα διεξαγωγής θα έχει κι εδώ γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Μιας και ο λόγος για τα ανοιχτά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών να συμπληρώσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο από το 7ο αναπτυξιακό όπεν, αυτό που έγινε στη Βέροια. Έχει διάρκεια 47 λεπτών, περιλαμβάνει πλούσια αγωνιστικά πλάνα, αλλά και τις απονομές των επάθλων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το απολαύσουν στη διεύθυνση http://youtu.be/yV5kEPMFhaw. Ήδη έχει καταγραφεί μεγάλος αριθμός επισκέψεων από τους φίλους του αθλήματος, που θέλουν να δουν και σε εικόνα τα όσα έλαβαν χώρα στο «Φιλίππειο» γυμναστήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.