Ο Μανώλης Κολυμπάδης αρχηγός της ελληνικής αποστολής

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής, που θα μετάσχει την επόμενη χρονιά στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ευρώπης, εκλέχτηκε πανηγυρικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής, που θα μετάσχει την επόμενη χρονιά στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ευρώπης, εκλέχτηκε πανηγυρικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης. Η μεγάλη διοργάνωση θα γίνει στο Μπακού από τις 12 έως τις 28 Ιουνίου του 2015, η ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας πινγκ πονγκ πλειοψήφησε έναντι των άλλων δύο υποψηφίων, του Αντώνη Νικολόπουλου (κάνοε καγιάκ) και του Γιάννη Βασιλειάδη (ιστιοπλοΐα).
«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, οι συνάδελφοί μου στην ΕΟΕ με τίμησαν για μια ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη τους και μου ανέθεσαν την ευθύνη διοίκησης και καθοδήγησης μιας τόσο μεγάλης και σημαντικής ελληνικής αποστολής όπως αυτής που θα συμμετάσχει στους 1ους Ολυμπιακούς Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 12 έως τις 28 Ιουνίου του 2015. Η εκλογή μου αυτή, που έγινε έξω και πέρα από παραταξιακές λογικές, αποτελεί μεγάλη τιμή πρώτα για το άθλημά μας, την επιτραπέζια αντισφαίριση, που το 2013 έκανε περήφανους τους Έλληνες με τις μεγαλειώδεις επιτυχίες του και ύστερα για μένα προσωπικά. Θέλω για μια ακόμη φορά να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους συναδέλφους μου στην ΕΟΕ αλλά και σʼ όλους τους συνεργάτες μου στη διοίκηση της ομοσπονδίας, στο διοικητικό της προσωπικό, στους αθλητές, στους προπονητές αλλά και σʼ όλους όσους υπηρετούν το άθλημα από το οποιοδήποτε μετερίζι. Χωρίς τη συμβολή όλων αυτών η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση δεν θα μπορούσε να πετύχει όλες αυτές τις διακρίσεις το τελευταίο καιρό. Υπόσχομαι στο κόσμο του αθλήματός μας να κάνω ό,τι μπορώ για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών του», δήλωσε μετά το πέρας της ψηφοφορίας ο Μανώλης Κολυμπάδης εμφανώς συγκινημένος για την τιμή, που του έγινε από τα μέλη της ΕΟΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.