Πτώση μιας θέσης

Η ελληνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών, χάνοντας τέσσερις βαθμούς στο World Team Ranking τον Φεβρουάριο έναντι του προηγούμενου μήνα βρίσκεται στην 16η θέση.

Η ελληνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών, χάνοντας τέσσερις βαθμούς στο World Team Ranking τον Φεβρουάριο έναντι του προηγούμενου μήνα βρίσκεται στην 16η θέση.

Τον προηγούμενο μήνα η Ελλάδα είχε 260 βαθμούς, συγκατοικούσε στη 12η θέση με τη Σιγκαπούρη, την Κινεζική Ταϊπέι και τη Λευκορωσία και στην κατάταξη αναφερόταν ως 15η.

Αυτόν τον μήνα εμφανίζει 256 βαθμούς, είναι μαζί με την Ισπανία στη 15η θέση και υπολογίζεται από την ITTF στο νούμερο 16. Έχει τέσσερις βαθμούς λιγότερους από την Κινεζική Ταϊπέι και έναν περισσότερο από τη Βόρεια Κορέα. Οι τρεις αθλητές, των οποίων υπολογίζονται οι βαθμοί, είναι και αυτόν τον μήνα ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Βλοτινός.
Στον αντίστοιχο πίνακα των γυναικών η Ελλάδα διατηρήθηκε και αυτόν τον μήνα στην 30η θέση, ωστόσο πήρε δύο βαθμούς και επανήλθε σε εκείνους του περασμένου Δεκεμβρίου (170). Υπενθυμίζουμε ότι οι βαθμοί της εθνικής μας βγαίνουν μέσα από την τριάδα των αθλητριών Κατερίνα Ντουλάκη, Λάουρα Νικουλάε και Μαρία Χριστοφοράκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.