Ξεχώρισε ο ΑΟΞ Αιγάλεω

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανέβασε έξι αθλητές στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ξιφασκίας εφήβων - νεανίδων, μεταξύ των οποίων τρεις στο ψηλότερο σκαλοπάτι.

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανέβασε έξι αθλητές στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ξιφασκίας εφήβων – νεανίδων, μεταξύ των οποίων τρεις στο ψηλότερο σκαλοπάτι.

Ειδικότερα, στους Εφήβους πανελληνιονίκες αναδείχτηκαν:

Στο ατομικό ο Δημήτρης Δούδος/ΟΞΙΦ (πρώτο μετάλλιο για τον ίδιο και πρώτο χρυσό για το σύλλογό του μετά από 15 χρόνια), ο οποίος νίκησε στον τελικό 15-13 τον Γιώργο Μπουρουλίδη/Μ. Αλέξ. Κορδελιού. Την 3η θέση πήραν οι Γιάννης Μακρυγιαννάκης/ΑΟΞ Αιγάλεω και Παναγιώτης Παπαζήσης/Μ. Αλέξ. Κορδελιού.

Στο ομαδικό ο ΑΟΞΑ (Μακρυγιαννάκης, Παναγιωτόπουλος, Μπεσίρης, Ανδριόπουλος), που στον τελικό νίκησε 45-43 τον Μ. Αλέξ. Κορδελιού. Την 3η θέση πήρε ο Οδυσσέας Χαλανδρίου.

Στις Νεάνιδες το Αιγάλεω επανέλαβε την περυσινή επιτυχία του. Συγκεκριμένα:

Στο ατομικό η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου ήρθε πρώτη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς στον τελικό νίκησε 7-3 την Κωνσταντίνα Στεφανή/ΑΟΞ Αιγάλεω. Την 3η θέση πήραν η Δανάη Μούτου/ΑΟΞ Αιγάλεω και η Κωνσταντίνα Συνευριώτη/Οδυσ. Χαλανδρίου.

Στο ομαδικό το χρυσό κατέκτησε ο ΑΟΞΑ (Μούτου, Στεφανή, Κοντοχριστοπούλου, Μπουρνέλη), που νίκησε στον τελικό 15-17 τον ΟΞ Φλώρινας και το χάλκινο πήρε η ΛΟ Αιγάλεω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.