Οι βαδιστές σε Παιανία και Σχινιά

Το ραντεβού των βαδιστών αυτό το σαββατοκύριακο είναι στην Παιανία και το Σχινιά Μαραθώνα και στο 1ο Χειμερινό Δίαθλο αγώνων βάδην, όλων των κατηγοριών.

Το ραντεβού των βαδιστών αυτό το σαββατοκύριακο είναι στην Παιανία και το Σχινιά Μαραθώνα και στο 1ο Χειμερινό Δίαθλο αγώνων βάδην, όλων των κατηγοριών.

Το Σάββατο 29/1 οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό στάδιο της Παιανίας πριν την έναρξη της Ημερίδας στίβου. Συγκεκριμένα, θα γίνουν στις 14.30 τα αγωνίσματα των 3.000μ και 5.000μ βάδην σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα.

Την Κυριακή 30/1 το πρωί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με ώρα εκκίνησης 10.30, θα γίνουν τα αγωνίσματα των 5 χλμ βάδην σε άνδρες, έφηβους, παίδες, παμπαίδες, νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες και των 10 χλμ και 30 χλμ ανδρών.

Στους άνδρες θα έχουμε στην Παιανία (5.000μ) τη συμμετοχή των Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ (ΕΑΡ), Βασίλη Χρυσικού (Ολυμπιάς Π.), Παναγιώτη Μουζάκη (Ολυμπιάς Π.), Αλέξανδρου Σπηλιώπουλου (Ολυμπιάς Π.),Μανώλη Παπαδόπουλου (Καλλιθέα), Γιώργου Κουρεμαδά (Καλλιθέα), Μιχάλη Γελαστού (Ιλισός), Κώστα Ξυπολιά (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος), Νώντα Κορομπύλη (ΠΓΣ) και Αριστείδη Καρναχωρίτη (ΟΦΚΑ).

Στο Σχινιά οι Παπαμιχαήλ, Μουζάκης, Γελαστός έχουν δηλωθεί και για τα 10χλμ, ο Σπηλιώπουλος για τα 5χλμ και οι Χρυσικός, Ξυπολιάς για τα 30χλμ. Στις γυναίκες 5.000 στην Παιανία θα κάνουν οι Μαρία Ευαγγέλου (ΦΣ Καλλιθέας), Παναγιώτα Φυτίλη (ΠΓΣ).

Στους έφηβους θα αγωνιστούν στα 5χλμ σε Παιανία και Σχινιά οι Χρήστος Ξενοπανάγος (Ολυμπιάς Π.), Σωκράτης Λούλο (ΑΓΕ Ζακύνθου), ενώ στις νεάνιδες οι Ευσταθία Μάρκου (Αίολος), Ρόζα Αλκιά (ΠΓΣ) και Μάρτα Μιχαήλοβα (ΠΓΣ) θα κάνουν 3.000μ στην Παιανία και η πρώτη και 5 χλμ στο Σχινιά.

Αρκετές είναι οι συμμετοχές στις υπόλοιπες κατηγορίες αγωνιζομένων, αφού στους παίδες θα μετάσχουν 4 αθλητές και στους ΠΠ 3, στις κορασίδες 5 αθλήτριες και στις ΠΚ 16.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.