Καπράλος: «Πολλά οικονομικά προβλήματα»

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές σύμφωνα με τον Σπύρο Καπράλο.

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές σύμφωνα με τον Σπύρο Καπράλο. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε πως η οικονομική κρίση έχει επιδράσει αρνητικά στην προετοιμασία των αθλητών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, ενώ μίλησε και για τις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν άμεσα. Ο Καπράλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την Τελετή Αφής:«Όλα πήγαν καλά, αλλά χειμωνιάτικα είναι δύσκολο να ανάψει η δάδα(γέλια). Η Φλόγα μεταφέρει μήνυμα προς όλους. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα του Ολυμπισμού και αντιπροσωπεύει τη συναδέλφωση των λαών, τη φιλία. Αυτά πρέπει να τα θυμίζουμε στον κόσμο, αφού όλα ξεκίνησαν από την Ελλάδα».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Υπάρχουν Έλληνες αθλητές με σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν, οι οποίοι θα έχουν προβλήματα. Τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα εμποδίζουν και αν δεν τους βοηθήσουμε τώρα τους κάνουμε τη δουλειά πιο δύσκολη».

Για τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή: «Δεν έχουν δοθεί χρήματα ακόμα. Ήταν δύσκολη χρονιά το 2010, στη συνάντηση που είχαμε συζητήσαμε και ονομαστικά για τους αθλητές της ελληνικής αποστολής, αλλά και γενικά για οικονομικά θέματα και μας υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση. Υπάρχουν όμως και πιο σπουδαία θέματα, όπως αυτοί που είναι στο δημόσιο δεν μπορούν να προπονηθούν επειδή παίρνουν αναγκαστικές άδειες άνευ αποδοχών και χάνουν ένσημα για τη σύνταξή τους. Όσοι είναι φοιτητές και μαθητές έχουν θέμα με τις απουσίες τους, τις οποίες πρέπει να δικαιολογήσουμε, τα κολυμβητήρια πρέπει να είναι πάντα ανοιχτά, ενώ πρέπει να μεριμνήσουμε και για τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου πρέπει να γίνει επιτέλους το εστιατόριο για να μπορούν να τρώνε εκεί. Είναι αυτονόητο το ότι θα έπρεπε να έχουν λυθεί αυτά τα θέματα, αλλά η γραφειοκρατία δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα».

Για την οικονομική κρίση: «Θα είναι μειωμένη και στον αθλητισμό και λογικό είναι αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα η χώρα και κόβονται μισθοί, αλλά τα λεφτά πρέπει να πηγαίνουν εκεί που πρέπει. Γίνονται σπατάλες στον ελληνικό αθλητισμό».

Για τις ενέργειες που γίνονται για οικονομική βοήθεια: «Έχουμε στραφεί σε χορηγούς από το εξωτερικό, ενώ και ΔΟΕ με τον πρόεδρο της, Ζακ Ρογκ, μας έχει δώσει μεγάλη βοήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.