Τα βρήκαν τέλεια στον Μαραθώνα

Τέσσερις πρωταθλήτριες της Κίνας επέλεξαν το Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα για να προετοιμαστούν για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέσσερις πρωταθλήτριες της Κίνας επέλεξαν το Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα για να προετοιμαστούν για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
Οι τέσσερις αθλήτριες που στελεχώνουν ένα σκιφ, ένα διπλό και μια δίκωπο θα παραμείνουν για τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και θα επιστρέψουν τον Απρίλιο για τις τελευταίες μέρες πριν από τους επίσημους αγώνες.
 
Οι πανύψηλες πρωταθλήτριες μαζί με τον προπονητή τους αναφέρθηκαν στα καλά της χώρας μας:
 
“Αυτή την  εποχή η Ελλάδα διαθέτει το καλύτερο κλίμα στη Ευρώπη και είναι ιδανικός τόπος προετοιμασίας για μας αφού στην Κίνα το κρύο είναι ανασταλτικός παράγοντας για προπόνηση σε εξωτερικές συνθήκες. Ταυτόχρονα το κόστος στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό, θα έλεγα ότι βρίσκεται στο επίπεδο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004 κι αυτό μας διευκολύνει να παραμείνουμε για αρκετές μέρες. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι οι προπονητικές  συνθήκες  στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο είναι πραγματικά άριστες και ήδη σχεδιάζουμε να παραμείνουμε παραπάνω από ότι αρχικά είχαμε υπολογίσει” τόνισε συγκεκριμένα ο προπονητής και συνοδός των τεσσάρων κοριτσιών Κένετ Χουαν Ταν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.