Προετοιμασία εν όψει Ευρωπαϊκού

Η εθνική ομάδα ανδρών ξεκινά την Τρίτη 4/1 κάμπ προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη.
Δημοσίευση: 03/01/2011 - 19:40

Η εθνική ομάδα ανδρών ξεκινά την Τρίτη 4/1 κάμπ προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Νίκου Μάντζου για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους θα πρέπει να αγωνιστούν κόντρα στις Ολλανδία και Τσεχίασε αγώνες που ξεκινούν την άνοιξη, αλλά η προετοιμασία ξεκινά από τώρα.

Το κάμπ θα έχει διάρκεια 5 ημέρες, αλλά σε αυτό δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Ριγανάς που είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης την περσινή σεζόν, αφού η ομάδα του στην Κοστάντζα δεν τον παραχώρησε.

Επίσης θα απουσιάζουν και οι τρεις παίκτες της γερμανικής Μελσουνγκεν, Σανίκης, Καρυπίδης και Βασιλάκης, οι οποίοι ενδέχεται να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα σε συνεννόηση με τον Νίκο Μάντζο. 

Αντίθετα στην εθνική ομάδα ήδη έχουν ενσωματωθεί οι Αλβανός, Χαλκίδης, Μπαλωμένος και Τζιμούρτος που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Αναλυτικότερα οι διεθνείς στο καμπ προετοιμασίας της Θεσσαλονίκης:

Θόδωρος Ευαγγελίδης (Φίλιππος Βέροιας), Νίκος Τζούφρας (Φίλιππος Βέροιας), Νίκος Λοϊζος (Φίλιππος Βέροιας), Βύρων Παπαδόπουλος (Βριλήσσια), Χρήστος Τσάτσος (Αερωπός Έδεσσας), Γιώργος Κότσιφας (Αερωπός Έδεσσας), Ηλίας Σεβαστίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Βακάλης (ΑΕΚ), Ευγένιος Κουλούρης (ΑΕΚ), Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (ΑΕΚ), Νίκος Σαμαράς (Διομήδης Άργους), Γιώργος Ζαραβίνας (Διομήδης Άργους), Γιώργος Μαστορογιάννης (ΑΣΕ Δούκα), Βασίλης Κεσίδης (ΧΑΝΘ).