Ιακωβάκης: “Περνάει κρίση ο στίβος”

Ο Περικλής Ιακωβάκης που πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην χώρα μας, βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ και στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής, τόνισε ότι ο στίβος στην Ελλάδα, περνάει κρίση.

Ο Περικλής Ιακωβάκης που πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην χώρα μας, βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ και στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής, τόνισε ότι ο στίβος στην Ελλάδα, περνάει κρίση.

Ευχαριστώ αυτούς που με ψήφισαν κορυφαίο αθλητή της χρονιάς, αλλά παράλληλα προβληματίζομαι κιόλας γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος από τη φετινή μου αγωνιστική παρουσία. Αυτό σημαίνει ότι έπεσε γενικά το επίπεδο, δείγμα ότι περνάει κρίση και ο ελληνικός στίβος. Ελπίζω στη γρήγορη ανάκαμψη, αλλά και στη δική μου επιστροφή“, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. 

Αναφερόμενος στο 2011, ο πρωταθλητής των 400μ. με εμπόδια είπε: “Ένας είναι ο στόχος: ο τελικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Νταεγού. Αν πάνε όλα καλά, το Παγκόσμιο ξεκινάει στις 27 Αυγούστου και εγώ τρέχω στις 29 του ίδιου μήνα. Από εκεί και πέρα έχω δει το πρόγραμμα και έχει πολλούς αγώνες που γίνονται σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, οπότε και είναι καλύτερα ώστε να επιλέξεις. Αν πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσω από το Ντάιμοντ Λιγκ στο Κατάρ“.

Τέλος η ευχή που έκανε ήταν η ακόλουθη: “Εύχομαι το 2011 να είμαστε καλά όλοι, υγιείς, σε μία δύσκολη περίοδο οικονομικά και κοινωνικά. Θα ήθελα, όμως, να πω και κάτι για το 2010. Δυστυχώς η χρονιά σημαδεύτηκε από το χαμό του Κώστα Σπανίδη, που θα σημαδέψει και το χώρο του στίβου. Ήταν μια καλή σκέψη από τον ΣΕΓΑΣ να διοργανώσει αγώνα στη μνήμη του“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.