Τα είπε όλα

Επιστρέφοντας από το Ντουμπάι, όπου πριν από λίγες ημέρες σημείωνε το ένα πανελλήνιο ρεκόρ πίσω απ' τα άλλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25αρας πισίνας, η 18χρονη Νόρα Δράκου αναφέρθηκε σε όλα αυτά που την απασχολούσαν:

Επιστρέφοντας από το Ντουμπάι, όπου πριν από λίγες ημέρες σημείωνε το ένα πανελλήνιο ρεκόρ πίσω απ’ τα άλλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25αρας πισίνας, η 18χρονη Νόρα Δράκου αναφέρθηκε σε όλα αυτά που την απασχολούσαν:

Η 18χρονη Νόρα Δράκου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

“Το Ντουμπάι είναι εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλη πόλη. Το κολυμβητήριο και συνολικά η εγκατάσταση ήταν εντυπωσιακή, πέρα από κάθε φαντασία. Όλα ήταν πολύ ωραία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πήγα πολύ καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την παρουσία μου, τη συμμετοχή στον ημιτελικό, τους χρόνους που σημείωσα και τα πανελλήνια ρεκόρ. Στόχος μου ήταν να σπάσω τα πανελλήνια ρεκόρ γυναικών και τα κατάφερα. Μολονότι δεν είχα κάνει ιδική προετοιμασία για τη διοργάνωση, είμαι χαρούμενη από την εμφάνισή μου. Το 2010 ήταν εξαιρετικό για μένα. Στόχος τη νέα χρονιά είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης. Τα όρια των αγωνισμάτων μου είναι ίδια με τα περσινά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και πιστεύω πως, αν είμαι καλά, δεν θα έχω πρόβλημα να τα πιάσω”.

Για τα ρεκόρ μίλησε και ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ

Μετά την ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος 25αρας πισίνας, του Γκραν Πρι Χριστουγέννων οι έλληνες κολυμβητές απέδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο. Για όλα αυτά αλλά και για τα όρια πρόκρισης του παγκοσμίου μίλησε ο Δημήτρης Καρακατσάνης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ θέλοντας να ευλογήσει τα γένια του, αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει κάνει η κολύμβηση στους τελευταίους μήνες, αποδεικνύοντας έμπρακτα την βελτίωση των επιδόσεων των ελλήνων αθλητών: 

“Οι επιδόσεις που σημειώθηκαν στο Γκραν Πρι Χριστουγέννων 25άρας στη Γλυφάδα από τους νεαρούς αθλητές ήταν καλές. Τα πανελλήνια ρεκόρ που έγιναν αποτέλεσαν ένα θετικό στοιχείο. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, όμως, δεν μπορεί να αποτελέσει ασφαλές κριτήριο και αντιπροσωπευτικό δείγμα για την ΟΠΕΝ κατηγορία και τους μεγαλύτερους αθλητές-τριες των κλιμακίων της Εθνικής ομάδας, αφού πάρα πολλοί δεν έδωσαν το παρών. Απουσίαζε όλη η Θεσσαλονίκη, λόγω των γνωστών προβλημάτων με τα κολυμβητήρια και την ελλιπή προετοιμασία, και αρκετοί από την Αθήνα. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας του Ντουμπάι, να πω την αλήθεια, περίμενα κάτι παραπάνω. Σε ότι αφορά στα όρια για τις διεθνείς διοργανώσεις του 2011, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης πιστεύω πως είναι ρεαλιστικά. Τα όρια είναι ευκολότερα από τα αντίστοιχα της Ρώμης πριν δύο χρόνια, ίσως όμως ο αριθμός των 8 συμμετεχόντων να μην καλυφθεί απευθείας, αλλά ποσοστιαία. Για το Παγκόσμιο εφήβων-νεανίδων στη Λίμα και το Ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων στο Βελιγράδι, τα όρια είναι φυσιολογικά, όπως κάθε χρόνο και πιστεύω ότι θα εξασφαλιστεί απευθείας ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.