Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Ιωσηφίδης και Μπούκης

Με δύο συμμετοχές στα ρεπεσάζ ξεκίνησε για τα ελληνικά χρώματα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων - Κορασίδων που διεξάγεται στην Ιταλία. Οι αθλητές μας στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση, αλλά αύριο θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Με δύο συμμετοχές στα ρεπεσάζ ξεκίνησε για τα ελληνικά χρώματα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στην Ιταλία. Οι αθλητές μας στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση, αλλά αύριο θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 80κ. της ελληνορωμαϊκής ο Νίκος Ιωσηφίδης στον προκριματικό γύρο ευνοήθηκε της ισοπαλία 1-1 με τον Λιθουανό Ματβέικο και προκρίθηκε στη φάση των «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Ναζαριάν και ηττήθηκε με πτώση. Ο Αρμένιος έφτασε με σχετική ευκολία (σ.σ. μόνο στον ημιτελικό συνάντησε δυσκολία) και έδωσε μία 2η ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.

Ο Ιωσηφίδης θα αντιμετωπίσει τον Δανό Μόιλερ και σε περίπτωση που νικήσει θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Τούρκο Σελέμ.

Στα ρεπεσάζ των 65κ. θα αγωνιστεί και ο Βαγγέλης Μπούκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 9-4 στον προκριματικό γύρο από τον Μπράγκα. Ο Τούρκος προκρίθηκε στον τελικό κι έστειλε τον Μπούκη στα ρεπεσάζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Φιλανδό Καουχάνεν.

Τέλος στα 48κ. ο Γιώργος Μικρόπουλος ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Στουπάκεβιτς (Λευκορωσία) και αποκλείστηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.