Αύριο Σάββατο η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αύριο Σάββατο, στις 11.00, στο αθηναϊκό ξενοδοχείο «Τιτάνια», διεξάγονται οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Δημοσίευση: 21/09/2012 - 13:55

Αύριο Σάββατο, στις 11.00, στο αθηναϊκό ξενοδοχείο «Τιτάνια», διεξάγονται οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η εκλογή 11μελούς διοικητικού συμβουλίου μετά πέντε (5) αναπληρωματικών μελών αυτού, όπως και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους αυτής, είναι το κύριο θέμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Δικαίωμα ψήφου έχουν 71 σωματεία. Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι επίσης, η υποβολή του διοικητικού απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ.  για την χρονική περίοδο από 5-10-2008 έως 20-9-2012, του οικονομικού απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ. για το 2012 (μέχρι το τέλος Αυγούστου), η έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού για το 2013 και η ανάγνωση της έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2012.

Οι υποψηφιότητες για τα τακτικά μέλη της διοίκησης είναι ακριβώς 11, όσες θα είναι και οι θέσεις, σύμφωνα με τον νόμο, στο νέο διοικητικό συμβούλιο, που θ' αντικαταστήσει το 17μελές.

Οι υποψηφιότητες είναι οι ακόλουθες:

Για τακτικά μέλη διοικητικού συμβουλίου:

Μανώλης Κολυμπάδης

Κωνσταντίνος Μάκρας

Χρήστος Τρυγωνάς

Κατερίνα Σπανού

Παναγιώτης Λαγογιάννης

Αναστασία Κοκκίνου

Παναγιώτης Κιούφης

Χρηστάκις Κανάρης

Γεώργιος Παπαγεωργίου

Γεώργιος Τσόπελας

Παναγιώτης Τζόβολος

Αναπληρωματικά μέλη:

Θεόδωρος Ραιδεστινός

Βασιλική Ερηνάκη

Γεώργιος Μητρόπουλος

Νίκος Φιλιππακόπουλος

Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής:

Αλέξανδρος Κωνσταντινόπουλος

Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος

Χαράλαμπος Πολυμιάδης

Αναπληρωματικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής:

Γεώργιος Κλικίζος