Οι «αδικούμενοι» του ράγκμπυ λιγκ, ομολογούν την αλήθεια

Από τον πλέον απρόσμενο «φορέα» ήρθε η αποκατάσταση της αλήθειας για το ελληνικό Ράγκμπυ λιγκ.

Από τον πλέον απρόσμενο «φορέα» ήρθε η αποκατάσταση της αλήθειας για το ελληνικό Ράγκμπυ λιγκ.

Η εταιρία Greek Rugby League Association (εταιρία κι όχι ομοσπονδία) που διοργανώνει αντικανονικά πρωταθλήματα και προσπαθεί να συγκροτήσει παράνομη εθνική ομάδα, παραδέχτηκε την όλη αλήθεια γύρω από το άθλημα και ταυτόχρονα διέψευσε τα ρεπορτάζ όπου φαινόταν ως αδικημένη.

Σε επίσημες δηλώσεις τους οι υπεύθυνοι της GRLA τόνισαν ξεκάθαρα ότι: είναι μια εταιρεία και δεν ασκεί αρμοδιότητες που προσιδιάζουν σε αθλητική ομοσπονδία. Δεν διοργανώνει αγώνες, δεν έχει αθλητές, δεν διοργανώνει πρωταθλήματα, δεν ανακηρύσσει πρωταθλητές και οι δραστηριότητες αυτές δεν προβλέπονται καν μεταξύ των σκοπών της. Έχει μόλις δύο σωματεία μέλη τα οποία δεν έχουν αθλητές παρά αθλούμενα μέλη, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν σε αριθμό τα 100.

Επίσης ισχυρίζονται ότι η Greek Rugby League Association ουδέποτε εμφανίστηκε ως η αρμόδια ομοσπονδία ή ο αθλητικός φορέας που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την καλλιέργεια του ράγκμπυ λιγκ στην Ελλάδα και ότι η εταιρεία λειτουργεί εκτός του πλαισίου εφαρμογής του αθλητικού νόμου.

Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι ισχυρίζονται πως η συγκρότηση εθνικής ομάδας, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της αναγνωρισμένης ομοσπονδίας!!!

Το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της εταιρίας παραδέχονται εγγράφως την αλήθεια, ενδεχομένως φοβούμενοι των κυρώσεων, διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που έπλητταν το ελληνικό ράγκμπυ λιγκ, την ΕΟΜοΠ και παραπληροφορούσαν το κοινό.

Συγκεκριμένοι κύκλοι, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους αγώνες ανδρών, γυναικών και εφήβων που διοργανώνουμε, την ανάπτυξη σε συνεργασία με σχολεία και τοπικούς συλλόγους, αλλά και τη συμμετοχή μας σε διεθνείς αγώνες, δηλαδή τη νόμιμη δραστηριότητα που ανατέθηκε στην ομοσπονδία μας από την Πολιτεία, ως μη γενόμενα. Την ίδια στιγμή, παρουσιάζουν μια εταιρεία, την Greek Rugby League Association (καταχωρημένη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) ως την θιγόμενη και αδικούμενη, γιατί δεν την αναγνωρίζει το κράτος και γιατί δεν μπορεί η «εθνική» τους ομάδα, να αγωνιστεί ανεμπόδιστη στην Ελλάδα. Λένε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν αφήνει την Ελλάδα» να αγωνιστεί.

Τα συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα, εμφανίζονται μάλιστα και ως χορηγούμενα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι δηλαδή, πληρώνουν χρήματα για να παραπληροφορούν τον κόσμο. Επιπλέον, ποτέ οι αρθρογράφοι, δεν ζήτησαν την επίσημη πληροφόρηση και άποψή μας πριν δημοσιευτούν τα σχετικά άρθρα.
Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και οι ίδιοι αποκαλύπτουν την αλήθεια και ακυρώνουν όλους τους ισχυρισμούς τους και τα ψεύδη.
Για μια ακόμα φορά καλούμε όλους όσους αγαπούν το ράγκμπυ λιγκ, να έρθουν και να ενταχθούν στην Ομοσπονδία μας, με τα σωματεία τους ή εντασσόμενοι σε συλλόγους μας, ώστε να μεγαλώσει η κοινότητα του αθλήματος και να ενισχυθεί η εθνική ομάδα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.