Μεγάλη η συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κάνοε Καγιάκ και Sup

Με τη συμμετοχή 255 αθλητών και αθλητριών από 20 σωματεία θα αρχίσει αύριο (19/7) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, στον Σχινιά, το 29ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε - Καγιάκ σπριντ.

Με τη συμμετοχή 255 αθλητών και αθλητριών από 20 σωματεία θα αρχίσει αύριο (19/7) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, στον Σχινιά, το 29ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ σπριντ. 

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων. Παράλληλα με το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP σπριντ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παρακάνοε για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.  

Στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους προκριματικούς (10.30) και τους ημιτελικούς, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί. 

Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί για μία εβδομάδα κοινόβιο προετοιμασίας με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών. 

Στο κοινόβιο θα πάρουν μέρος οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων (1-4 Αυγούστου, Ρουμανία) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών (21-25 Αυγούστου, Ουγγαρία). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.