Οι φωτογραφίες, τα διπλώματα και οι επίσημοι χρόνοι του 5ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Ο 5ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, όπως είχε ανακοινώσει, ολοκληρώνει τις προσφορές του στους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα που έγινε στις 6 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Ο 5ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, όπως είχε ανακοινώσει, ολοκληρώνει τις προσφορές του στους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα που έγινε στις 6 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Καταρχάς αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.neasmirnihistoricrun.gr/apotelesmata/apotelesmata-2019/
Επίσης, οι δρομείς των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους και τις φωτογραφίες του αγώνα τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης, αναρτήθηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά τα ονόματα των συμμετεχόντων στον αγώνα των 2,5 χλμ.! Οι δρομείς των 2,5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν ανανεώνει το ραντεβού με τους δρομείς για τα 2020: 

«Στην επέτειο των 5 χρόνων από τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης πετύχαμε όλοι μαζί νέο ρεκόρ συμμετοχών, σε μια γιορτή για την ανάδειξη την ιστορίας, της παράδοσης, του πολιτισμού και βέβαια του αθλητισμού. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου στον Πολιτιστικό Οργανισμό , όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της ΤΡΑΜ Α.Ε -καθώς είμαστε η μόνη πόλη στην οποία διακόπτει τα δρομολόγιά του το Τραμ για 7 ολόκληρες ώρες- όλο το δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Σμύρνης και της Τροχαίας Καλλιθέας που έδωσαν την ψυχή τους για την ασφάλεια της διοργάνωσης, τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, καθώς ο Αγώνας μας είναι από τους λίγους που παίρνει την αιγίδα του – τους εκατοντάδες εθελοντές, τους συνοδοιπόρους μας ΣΑΦΑΝΣ και τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., τους διασώστες, τους κριτές που δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερο εαυτό τους , τους χορηγούς μας και βέβαια τους χιλιάδες δρομείς από όλη την Αθήνα που μας τιμούν με την συμμετοχή τους. Επόμενο ραντεβού στην εκκίνηση στου νέου εγχειρήματός μας στην πανσέληνο του Ιουνίου 2020, στο 1ο Nea Smyrni Night Run! Να είστε όλοι εκεί!»

Τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.