Μήνυμα Γ.Μαυρωτά για την επιτυχία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων στα Ιωάννινα

Παρουσία του Γιώργου Μαυρωτά, ολοκληρώθηκε σήμερα (8/9) στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων ανδρών/νέων γυναικών (U23).

Παρουσία του Γιώργου Μαυρωτά, ολοκληρώθηκε σήμερα (8/9) στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων ανδρών/νέων γυναικών (U23). 

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από την οργανωτική επιτυχία των αγώνων, όσο και από την παρουσία των ελληνικών πληρωμάτων, που κατέκτησαν συνολικά επτά μετάλλια (τρία χρυσά, δύο ασημένια, δύο χάλκινα).

«Μπράβο στην ελληνική κωπηλασία πρώτον για τις επιτυχίες που έφερε δείχνοντας ότι ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και δεύτερον για την άψογη διοργάνωση στα Γιάννενα, αξιοποιώντας συνέργειες με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς», ανέφερε ο Γ. Μαυρωτάς σε ανάρτησή του στο twitter, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Συγχαρητήρια στους Έλληνες κωπηλάτες/τριες έδωσε μέσω twitter και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας ότι «… Η κωπηλασία στην Ελλάδα έχει λαμπρό παρόν και μέλλον και χαίρομαι για τη στενή συνεργασία μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.