Σάρωσαν οι Αμαζόνες Βάρης στο Cheerleading με 26 μετάλλια

Με τρομερή επιτυχία ολοκληρώθηκε για τις Αμαζόνες Βάρης, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Με τρομερή επιτυχία ολοκληρώθηκε για τις Αμαζόνες Βάρης, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων, συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και στο 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και η συγκομιδή της ήταν 26 μετάλλια εκ των οποίων 15 χρυσά, 8 αργυρά και 3 χάλκινα, τα περισσότερα μάλιστα από κάθε άλλη ομάδα στις διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από το 1ο Πανελλήνιο, συγκέντρωσε 15 (8 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα) και από το 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα 11 (7 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο).

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τις αγωνιστικές επιδόσεις των Αμαζόνων Βάρης. Τόσο στα ομαδικά αγωνίσματα, όσο και στα ζευγάρια, πετύχαμε πολύ μεγάλες διακρίσεις και μπήκαμε στα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες που λάβαμε μέρος. Η σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από όλους μας και παράλληλα τον καθένα ξεχωριστά, επιβραβεύεται με τα χαμόγελα των παιδιών την ώρα της απονομής των μεταλλίων», αναφέρει η Υπεύθυνη των Ακαδημιών, Αμαζόνες Βάρης, Ευαγγελία Κρητικού.

Οι Αμαζόνες Βάρης, που αποτελούν και τον ιδρυτήριο σύλλογο της νεοσύστατης Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (ΕΟΤ-ΑΟΧ), εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο με τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Μετά το δυνατό διήμερο στο Παλαιό Φάληρο, η προσοχή στρέφεται στις διεθνής υποχρεώσεις καθώς αποτελεί μέρος της Ελληνικής αποστολής που βρίσκεται στην Τσεχία, εκπροσωπώντας το εθνόσημο στο 7ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading που διεξάγεται στην Πράγα το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου 2017.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.