Στο διεθνές όπεν της Μάλτας θ’ αγωνιστούν Σγουρόπουλος, Δαμιανής

Ελληνική συμμετοχή θα υπάρχει γι' άλλη μια χρονιά στο διεθνές όπεν μικρών ηλικιών της Μάλτας.

Ελληνική συμμετοχή θα υπάρχει γι’ άλλη μια χρονιά στο διεθνές όπεν μικρών ηλικιών της Μάλτας. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Στράτος Δαμιανής, ο σημερινός πρωταθλητής και δευτεραθλητής Ελλάδας αντίστοιχα του απλού παίδων, θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή Κοτονέρα από τις 15 έως τις 18 Μαΐου. Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο Global Junior Circuit της Διεθνούς Ομοπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) και θα συγκεντρώσουν δεκάδες αθλητές κι αθλήτριες από 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της διοργανώτριας. Περιλαμβάνουν το απλό, το διπλό και το ομαδικό και οι αθλητές του Α.Ο. Ταταύλα, που σημειωτέον πριν από λίγες ημέρες αναδείχτηκαν και πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού παίδων, μπορούν σίγουρα εκτός από το ν’ αποκομίσουν νέες χρήσιμες εμπειρίες από το εξωτερικό να φτάσουν και σε διακρίσεις.  

Στο μεταξύ, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε και την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων της Ιταλίας. Η κλασική εσωτερική διαδικασία θα λάβει χώρα στις 24 του μήνα στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
«Ανακοινώνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Σάββατο 24/5 και ώρα 10:00 (ώρα προσέλευσης 9:00) θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης για τη συγκρότηση των προεθνικών ομάδων Παίδων-Κορασίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει στη Rivadel Garda της Ιταλίας από τις 11 έως τις 20 Ιουλίου 2014», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν έξι αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες. Στην κατηγορία των παίδων προσκλήθηκαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Στράτος Δαμιανής του Α.Ο. Ταταύλα, Γιώργος Σταματούρος, Δημήτρης Κορδούτης, Βασίλης Αντωνιάδης του Δ.Α.Ο. Ταύρου και Νίκος Βλαχάκης του Α.Ο. Καρέα. Στις κορασίδες πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι Έλλη Φίσερ, Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου, Ελισάβετ Τέρπου του Α.Ο. Άρης 2006, Ελένη Σοφρά του Τελαμώνα Σαλαμίνας, Κριστίν Σεβνταγιάν του Π.Κ.Δ. Ταύρου και Βασιλική Τζίμου από τις Ακαδημίες Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς.

* Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη γίνει οι αντίστοιχοι αγώνες για τις προεθνικές νέων και νεανίδων, απλά η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θ’ ανακοινώσει μαζί τα αποτελέσματα και τις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. Η πρόβλεψη για την αριθμητική συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων είναι: Εθνική ομάδα εφήβων 4 αθλητές, εθνική ομάδα νεανίδων 4 αθλήτριες, εθνική ομάδα παίδων 3 αθλητές και εθνική ομάδα κορασίδων 3 αθλήτριες.

* Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε ότι «ενόψει της κατάρτισης του αγωνιστικού προγράμματος 2014 – 2015, παρακαλεί τις Τοπικές Επιτροπές και τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας, που επιθυμούν να διοργανώσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο Ανοιχτό Πρωτάθλημα να καταθέσουν μέχρι την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 γραπτό αίτημα στην Ομοσπονδία, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στη με Αριθμ.Πρωτ. 5/1570/18-6-2013 εγκύκλιο «Περί διεξαγωγής Ανοιχτών Πρωταθλημάτων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.