Στον μεγάλο τελικό δύο Σχολεία από την Ινδία

Νίκη για την ομάδα της Ακαδημίας Κέρκυρας (Corfu School Academy), στους αγώνες κατάταξης, του 4ου Διεθνή Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ, που διεξάγεται από την Κυριακή του Πάσχα, στην Κέρκυρα.

Νίκη για την ομάδα της Ακαδημίας Κέρκυρας (Corfu School Academy), στους αγώνες κατάταξης, του 4ου Διεθνή Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ, που διεξάγεται από την Κυριακή του Πάσχα, στην Κέρκυρα. Η ελληνική ομάδα κέρδισε την ομάδα Delhi Public από την Ινδία με 133-86 (με 47 runs) και κατετάγη 5η στην διοργάνωση, αφήνοντας στην 6η την αντίπαλό της. 

Στον τελικό της διοργάνωσης (στο γήπεδο της Μεσογγής) θα βρεθούν αντίπαλα δύο Σχολεία από την Ινδία, το Jain International Residential School B’ και το GD Goenka Intl School, τα οποία κέρδισαν αντίστοιχα στους ημιτελικούς το πρώτο το City Montessori School με 64-63 (με 7 wickets) και το δεύτερο το Joburg Cricket Club (Νότια Αφρική) με 127-126 (με 5 wickets). 

Το πανέμορφο νησί των Φαιάκων φιλοξενεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό Διεθνές Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ, κάτω των 17 ετών που γίνεται στην Ευρώπη. Μια διοργάνωση που φέτος συγκέντρωσε 12 συνολικά ομάδες, με 210 παίκτες – μαθητές, από Ινδία, Νότια Αφρική, Βουλγαρία, Γκέρσνεϊ – Βρετανική Κοινοπολιτεία και φυσικά Ελλάδα.

Στα άλλα παιχνίδια κατάταξης:
. για τις θέσεις 7-8 το Σχολείο Jain Intl School A’ (Ινδία) κέρδισε με 134-127 (με 7 runs) το Guernsey Cricket (Βρετανική Κοινοπολιτεία),
. για τις θέσεις 9-10 το Ebenezer International School (Ινδία) νίκησε με 80-68 (με 12 runs) το Saheti School (Νότια Αφρική),
. ενώ στην 11η και 12η θέση τερμάτισαν οι ομάδες Mechanics & Engineering School N. Vaptsarov (Βουλγαρία) και η Σχολική ομάδα από την Αθήνα (School Club Athens)

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ.), με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Κέρκυρας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Χορηγοί είναι το Messonghi Beach Hotel, o Kοι.Σ.Π.Ε Κέρκυρας, η Interamerican, το Visiting Greece.eu και ο ΟΛΚΕ Α.Ε., ενώ υποστηρίζεται από τον Ε.Ο.Τ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Γενική Κλινική Κέρκυρας «Αλέξανδρος Μάστορας» και την Κερκυραϊκή ποτοποιία Μαυρομάτης ΕΠΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.