Μεγάλη συμμετοχή στην Κεντρική Μακεδονία στα προκριματικά βετεράνων και ανεξαρτήτων

Με επίπεδα συμμετοχής, που καταδεικνύουν ότι ολοένα και μεγαλώνει πανελλαδικά ο χώρος των βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η προκριματική φάση του οικείου Πανελληνίου πρωταθλήματος των ατομικών αγωνισμάτων.

Με επίπεδα συμμετοχής, που καταδεικνύουν ότι ολοένα και μεγαλώνει πανελλαδικά ο χώρος των βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η προκριματική φάση του οικείου Πανελληνίου πρωταθλήματος των ατομικών αγωνισμάτων.

Πέρα από την Αθήνα, που είχε φιλοξενήσει τον Φεβρουάριο τους αγώνες της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας, έγιναν προκριματικά και για την Κεντρική Μακεδονία. Φιλοξενήθηκαν στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Δ.Ε.Θ. και συγκέντρωσαν 63 άτομα από τα 65, που είχαν δηλώσει συμμετοχή! Υπολογίζοντας και τα 193 των αγώνων της πρωτεύουσας σημαίνει ότι στη διοργάνωση μετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές κι αθλήτριες και το νούμερο είναι πρωτοφανές! Θυμίζουμε ότι τους αγώνες διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) με τη συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και σημειώνουμε ότι από τις υπόλοιπες περιοχές με δραστηριότητα σε βετεράνους και ανεξάρτητους δηλώνονται όσοι θέλουν στα τελικά του ατομικού Πανελληνίου πρωταθλήματος. Το μεγάλο event,  που εκτός από το 5ο ατομικό πρωτάθλημα, θα περιλαμβάνει και το τελικό στάδιο των ομαδικών αγωνισμάτων, θα διεξαχθεί 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Ξυλόκαστρο.

Στη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκαν έξι κατηγορίες. Πέντε ανδρών και μία γυναικών. Η τελευταία συγκέντρωσε τέσσερις ανεξάρτητες, ενώ υπήρχε και μία αθλήτρια (η Θεοδοσία Δούζη) από την κατηγορία βετεράνων. Στα τελικά προκρίθηκαν οι 8 πρώτοι αθλητές από κάθε κατηγορία, στις γυναίκες απέκτησαν όλες το δικαίωμα συμμετοχής για το Ξυλόκαστρο. Την οργάνωση ανέλαβε η τριμελής επιτροπή, που έχει ορίσει ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. για τη Βόρεια Ελλάδα με τους Γιάννη Κουρούπα, Γιάννη Αργυράκη και Δημήτρη Ανδρεάδη, ενώ η διεθνής διαιτητής Μαρία Τσίπου, που εργάζεται στο γραφείο της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., εκτέλεσε χρέη επιδιαιτητή. Στις γυναίκες έγινε ένας ενιαίος όμιλος, ενώ στους άνδρες περιλάμβανε ομίλους η πρώτη φάση και νοκ άουτ η δεύτερη. Οι νικητές και οι νικήτριες της Κεντρικής Μακεδονίας θα πάρουν τα έπαθλά τους στην εκδήλωση, που παραδοσιακά γίνεται στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος.  

Οι νικητές ανά κατηγορία:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 40-49 ΕΤΩΝ:
1. Γιάννης Κελιαφάνος
2. Γιάννης Κουρούπας
3. Γιάννης Αργυράκης, Μιχάλης Ματσιώρης
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 50 +:
1. Δημήτρης Ανυφαντάκης
2. Κώστας Καζάκης
3. Αντώνης Ηλιάδης, Γιάννης Καραμίχος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18-39:
Γιώργος Στεφανίδης
Πασχάλης Γλώσσης
Μάκης Βραχνός
Μίγκεν Ζούπα
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 40-49:
1. Νίκος Ραμπότας
2. Θεόδωρος Στεφανίδης
3. Ανδρέας Ιντσίδης, Παναγιώτης Λάσκαρης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 50 +:
1. Δημήτρης Πάροδος
2. Γιάννης Λάμπρου
3. Γιώργος Γιοβάς, Χριστόφορος Ρίζος
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
1. Σοφία Λαυρεντιάδου
2. Σοφία Ξυγάλα
3. Άντα Φλώκου

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα να προστεθεί ότι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ξυλοκάστρου (Ταράση 1) σε συνεργασία με τον νεοϊδρυθέντα τοπικό αθλητικό όμιλο. Ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. έχει τονίσει σε ανακοίνωσή του ότι «η επιλογή της πόλης έγινε με γνώμονα τη στήριξη των προσπαθειών των τοπικών φορέων για την ανάπτυξη του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης». Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει το αγώνισμα του απλού σε βετεράνους και ανεξάρτητους, καθώς και την τελική φάση του ομαδικού με τους πρωταθλητές και τους Κυπελλούχους από τις έξι περιφέρειες, στις οποίες γίνονται ομαδικές συναντήσεις του Π.Ο.Φ.Επ.Α.: Δηλαδή την Αττική & Ν. Ελλάδα, την Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία & Ήπειρο, την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Δηλώσεις συμμετοχής τόσο για τα ατομικά όσο και για τα ομαδικά αγωνίσματα, θα γίνονται δεκτές μέχρι 9 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pofepa.gr ή στο fax 210 8993557.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.