Έτοιμη η Σίνδος να διαφημίσει το πρωτάθλημα «Ιωάννης Κόκκινος»

Ασορτί με το εορταστικό κλίμα των ημερών θα πάει και φέτος το ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Σίνδου, που κάνοντας παραδοσιακά τους αγώνες μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προσφέρει εξαιρετική ευκαιρία για άφθονη δράση στους μικρούς σε ηλικία αθλητές.

Ασορτί με το εορταστικό κλίμα των ημερών θα πάει και φέτος το ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Σίνδου, που κάνοντας παραδοσιακά τους αγώνες  μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προσφέρει εξαιρετική ευκαιρία για άφθονη δράση στους μικρούς σε ηλικία αθλητές.

Το καθιερωμένο τουρνουά γίνεται για 8η συνεχή χρονιά αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία ?ε τον ?ή?ο ?έλτα και οι προϋποθέσεις ώστε να καταγραφεί γι’ άλλη μια χρονιά ένα απολαυστικό διήμερο είναι οι καλύτερες.

Στο κορυφαίο αναπτυξιακό όπεν δήλωσαν συμμετοχή 267 αθλητές κι αθλήτριες και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεραστεί το σχετικό πανελλήνιο ρεκόρ μετά τις 209 του ίδιου τουρνουά το 2011. Οι ατομικοί αγώνες φιλοξενούνται στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου και περιλαμβάνουν τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και πα?παίδων-παγκορασίδων.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών αυξάνει υποχρεωτικά τις ώρες του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή έχει ξεκαθαρίσει ότι θα γίνουν και τα παιχνίδια διαβάθμισης. Τα ματς αρχίζουν αύριο στις 09.00 με τα γκρουπ των παμπαίδων, των παγκορασίδων και των κορασίδων.

Στις 12.00 θα γίνει ημίωρη διακοπή για την τελετή έναρξης και η πρώτη ημέρα υπολογίζεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 22.00! Την Κυριακή οι αγώνες αρχίζουν από τις 08.40 με τη β΄φάση και τους αγώνες διαβάθμισης σε παμπαίδες, παγκορασίδες και νεάνιδες, ενώ οι τελικοί πρόκειται να διεξαχθούν περίπου στις 17.00.

Οι 267 δηλώσεις χωρίζονται σε 76 παμπαίδες, 30 παγκορασίδες, 83 παίδες, 29 κορασίδες, 38 νέους και 11 νεάνιδες. Θα είναι παρόντα σωματεία από τη Δράμα, την Αθήνα, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Χαλκιδική, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, την Ορεστιάδα, τη Λάρισα, την Κορινθία, την Έδεσσα, τη Χίο, την Κοζάνη και τα Γιάννενα.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι και στη Σίνδο θ’ αγωνιστούν κορυφαία ονόματα των συγκεκριμένων κατηγοριών. Με εξαίρεση αυτή των εφήβων, στις πέντε υπόλοιπες θα υπάρχουν αθλητές κι αθλήτριες από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης και είναι οι παμπαίδες Αλκιβιάδης Σταματούρος, Παναγιώτης Ανδριανός, οι παγκορασίδες Βασιλική Ηλιοπούλου, Αθηνά Λιβιεράτου, Δέσποινα Μυτακίδου, Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, οι παίδες Γιώργος Σταματούρος, Δημήτρης Κορδούτης, οι νεανίδες Χριστιάνα Κανάρη, Γεωργία Χατζηλυγερούδη και οι κορασίδες Αλεξάνδρα Τουντακώβα και Βασιλική Τζίμου.
Το σύστημα διεξαγωγής θα έχει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη ?ε διαβάθ?ιση όλων των θέσεων. Η δράση θα λάβει χώρα συνολικά σε 16 τραπέζια.
 
Όπως κάθε χρόνο στηρίζουν τη διοργάνωση χορηγοί και φέτος είναι οι ακόλουθοι:

Super Marker Μπαλίτας
Αφοί Βασιάδη ΟΕ
Υammis House Cafe
Τσέτης Ελαστικά Αυτοκινήτων
Πτηνοπωλείο «Ο παραγωγός»
Ντοκούτση Σεβαστή Σχολικά είδη
Σήλια Hotel
Stella Family Hotel
Ταβέρνα Γιώργος
Αρτολιχουδιές
Ταβέρνα Τέκελι
Ανθοπωλείο «Τάκης Flowers»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.