Πέρασε στους «32» του Κατάρ ο Γκιώνης και περιμένει τον Σου Σιν

Με δύσκολη νίκη 4-2 επί του Σουηδού Κρίστιαν Κάρλσον ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε το απόγευμα στον 2ο γύρο του απλού στο ισχυρό τουρνουά του Κατάρ.

Με δύσκολη νίκη 4-2 επί του Σουηδού Κρίστιαν Κάρλσον ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε το απόγευμα στον 2ο γύρο του απλού στο ισχυρό τουρνουά του Κατάρ.

Βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ, όμως βελτίωσε αισθητά το παιχνίδι του, πέρασε την τακτική του κι έφτασε στην επικράτηση. Αύριο το απόγευμα δίνει ματς-πρόκληση για τους «32» του τουρνουά. Αντιμετωπίζει τον Κινέζο πρωταθλητή Σου Σιν, ο οποίος είναι το 2ο φαβορί του ταμπλό και κατέχει την πρωτιά στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης του Φεβρουαρίου! Ο αγώνας αρχίζει στις 17.15 ώρα Ελλάδας (18.15 τοπική). Μέχρι τη στιγμή σύνταξης του κειμένου δεν είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της I.T.T.F. σε ποιο τραπέζι θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας, πάντως είναι πολύ πιθανό να το πάνε οι διοργανωτές στο 1 ή στο 2 και να έχει απευθείας κάλυψη στο διαδίκτυο. Μιας και ο λόγος για μεταδόσεις στο ίντερνετ όμως, ενημερώνουμε τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα καλυφθούν ζωντανά από το Sportshero.gr αγώνες από τα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας! Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις αναμετρήσεις, θα οριστικοποιηθεί αύριο και θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.   

Στον 1ο γύρο του αγωνίσματος ο Γκιώνης (νούμερο 33 στο τρέχον ranking list) κληρώθηκε με πολύ αξιόλογο αθλητή, ο οποίος πέρασε εύκολα στο ταμπλό από το 16ο προκριματικό γκρουπ με δύο νίκες 4-0 σε ισάριθμα ματς. Από την αρχή του αγώνα συνάντησε υψηλά εμπόδια με τον Κάρλσον (Νο 93) να δείχνει σταθερότητα και να βρίσκει λύσεις απέναντι στις άμυνες. Μετά το 3ο σετ όμως, ο αθλητής του Κώστα Βατσακλή εμφάνισε πολύ καλό ρυθμό και ήταν πολύ αποδοτικός τόσο στις επιθέσεις όσο και στις άμυνες. Πήρε με διαφορά τα επόμενα σετ κι έφτασε στη νίκη με 4-2 (11-9, 8-11, 9-11, 11-3, 11-7, 11-5). Να σημειωθεί ότι ο Κάρλσον αγωνίζεται στη γαλλική Ποντουάζ, την οποία θ’ αντιμετωπίσει σε λίγες ημέρες η Ανζέ του Γκιώνη για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Σκανδιναβός είναι δευτεραθλητής Ευρώπης στο διπλό ανδρών το 2012, πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό νέων το 2009, πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό μικτό παίδων το 2006.

Ο βαθμός δυσκολίας στο World Tour της Ντόχα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο τώρα, καθώς στον δρόμο του Γκιώνη έρχεται, όπως αναμενόταν, ο σπουδαίος Σου Σιν. Ο Κινέζος κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέκλεισε στους «64» τον πολιτογραφημένο Ουκρανό Κου Λέι με 4-1 σετ. Ο 34χρονος πρωταθλητής μας έχει αντιμετωπίσει άλλη μία φορά τον Σου Σιν, πριν λίγα χρόνια στο όπεν της Γερμανίας και είχε γνωρίσει την ήττα με 4-0 σετ.

ΜΕ 46 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 2014 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων 2014 που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. την περασμένη Κυριακή. Φίλοι του αθλήματος από την Κατερίνη, τη Φλώρινα, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, την Καβάλα, τη Δράμα, την Αθήνα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη χάρηκαν δράση αρκετών ωρών δίνοντας αγώνες και σε ομίλους και σε νοκ άουτ. Πήραν μέρος 46 αθλητές και σχηματίστηκαν τέσσερις κατηγορίες. Η Τοπική Επιτροπή της ομοσπονδίας έχει προγραμματίσει να διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη και ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών την Κυριακή 16 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο e-mail της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας (temaked@httf.gr) ή με fax στο 2310 237108 και η σχετική προθεσμία θα λήξει την Τρίτη 11 Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 40-59 ετών  (15 συμμετοχές):
1. Περικλής Σταυρόπουλος (Καβάλα)
2. Παντελής Ελευθεριάδης (Τρίτων)
3. Ιωάννης Αργυράκης (Μετέωρα), Νικόλαος Δούης (Φλώρινα)

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 60+ (6 συμμετοχές)
1. Γεώργιος Καρατζόγλου (Δράμα)
2. Ιωάννης Καραμίχος (Αετός)
3. Χαράλαμπος Κοχλιάδης (Δράμα)
4. Ηλίας Δημητριάδης (Γαλαξίας)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ -50 ετών (19 συμμετοχές)
1. Πασχάλης Γλώσσης
2. Κωνσταντίνος Βαβάτσικος
3. Δημήτρης Καλομοίρης, Ανδρέας Τόλιας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 51+  (6 συμμετοχές)
1. Δημήτρης Πάροδος
2. Χρήστος Καραντζένης
3. Ανδρέας Καριοφυλλίδης
4. Χριστόφορος Ρίζος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.