Πρώτο βήμα η κάλυψη του μεγάλου ντέρμπι Πέρα-Ολυμπιακού!

Η αύξηση της προβολής και της δημοτικότητας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μετά τις πρωτοφανείς επιτυχίες της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου, έφερε και συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στο κομμάτι διάδοσης του αθλήματος.

Η αύξηση της προβολής και της δημοτικότητας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μετά τις πρωτοφανείς επιτυχίες της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου, έφερε και συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στο κομμάτι διάδοσης του αθλήματος. Το βήμα που γίνεται τώρα είναι από τα πιο σημαντικά. Η Δημόσια Τηλεόραση θα καλύψει την προσεχή Κυριακή 23 του μήνα τον καθοριστικό αγώνα κορυφής του Πέρα Αθηνών με τον Ολυμπιακό για την Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών και αυτό σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της συνεργασίας της με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σαν χορηγός επικοινωνίας! Το ντέρμπι θα καλυφθεί για να μεταδοθούν το ίδιο βράδυ εκτεταμένα στιγμιότυπα στην ιστορική «Αθλητική Κυριακή», ενώ πρωταγωνιστές από την ομάδα, που θα έχει εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα για την υπόθεση του τίτλου θα βρεθούν προσκεκλημένοι στο στούντιο της εκπομπής! Το ντέρμπι άλλαξε και ώρα διεξαγωγής (πήγε στις 16.00) για να διευκολυνθεί η τηλεόραση.
Το θέμα μετάθεσης στην ώρα έναρξης συζήτησε η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας στη χτεσινή της συνεδρίαση. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής και μεταφέρθηκε για τρεις ώρες αργότερα ύστερα από επιθυμία της Δ.Τ. Οι επαφές μαζί της προχώρησαν πολύ τον τελευταίο καιρό μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η έναρξη της συνεργασίας θα οριστικοποιηθεί μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, καθώς σε αυτό το διάστημα η Δ.Τ. έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Θ’ ακολουθήσουν οι οριστικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και η Δ.Τ. θ’ αναλάβει την κάλυψη κάποιων εσωτερικών διοργανώσεων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σαν χορηγός επικοινωνίας.
Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αλλαγή ώρας στο ντέρμπι είναι η εξής: «Η Δημόσια Τηλεόραση ύστερα από συνεννόηση με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προτίθεται να καλύψει τον αγώνα της Α1 Ανδρών: Α.Σ. Πέρα-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. της 23/2/2014 για τις ανάγκες της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή» της ίδιας ημέρας. Για το σκοπό αυτό η Τεχνική Επιτροπή στη συνεδρίασή της την Τρίτη 18/2/2014, αποφάσισε τη μετάθεση του παραπάνω αγώνα από τις 13:00 στις 16:00, προκειμένου να δημιουργηθούν στην αίθουσα STAG του Σ.Ε.Φ. οι κατάλληλες συνθήκες για τη διευκόλυνση του έργου της Δ.Τ.».
* Στη 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης εμφανίζεται τον Φεβρουάριο η εθνική μας ομάδα των ανδρών. Ισοβαθμεί με τη Λευκορωσία και τη Σιγκαπούρη στους 246 βαθμούς, απλά υπολογίζεται ως 15η. Στα ίδια επίπεδα ήταν και τον Ιανουάριο και η διεθνής ομοσπονδία την εμφάνιζε στη 13η θέση σε ισοβαθμία με τη Σιγκαπούρη. Αυτόν τον μήνα είναι ακριβώς από κάτω η Βραζιλία με 244 βαθμούς, ενώ η 12η του πίνακα, η Σουηδία, βρίσκεται αρκετά πιο μπροστά με 252 βαθμούς. Στην αντίστοιχη κατάταξη των γυναικών η Ελλάδα διατηρήθηκε και στον δεύτερο μήνα του χρόνου στο νούμερο 36 με 164 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.