Ο Χιούιτ αντίπαλος του Παγδατή

Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Μέμφις των ΗΠΑ.

Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Μέμφις των ΗΠΑ. Ο Κύπριος πρωταθλητής, επικράτησε σε αγώνα για τον πρώτο γύρο, του Αμερικανού Ρατζίβ Ραμ με 6-3, 6-4 και συνεχίζει στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας θ’ αντιμετωπίσει στο Β’ γύρο τον Αυστραλό, Λέιτον Χιούιτ, το Νο3 του ταμπλό και Νο 40 στον κόσμο, ο οποίος πέρασε χωρίς αγώνα από τον 1ο γύρο.

Η νίκη επί του Ραμ ήταν η πρώτη για τον Παγδατή μετά από τρεις μήνες. Συγκεκριμένα μετά από τέσσερις συνεχείς ήττες, μία την περσινή σεζόν και άλλες τρεις φέτος, ο 28χρονος Κύπριος πρωταθλητής πέτυχε επιτέλους την πρώτη του νίκη. Ο Παγδατής έχει κατρακυλήσει στο Νο134 της παγκόσμιας κατάταξης, προερχόμενος από μια πολύ κακή σεζόν το 2013, εκμεταλλεύτηκε τη «wild card» που του έδωσαν οι διοργανωτές αλλά και την καλή κλήρωση που είχε στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Μέμφις, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη μετά τον Οκτώβριο του 2013 στη Βασιλεία.

Ο Παγδατής ξεκίνησε πολύ άσχημα και τη φετινή σεζόν, χάνοντας στον 1ο γύρο του Όκλαντ και του Οπεν της Αυστραλίας, ενώ πήρε μέρος και στα προκριματικά του τουρνουά στο Ζάγκρεμπ, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα απ’τον νεαρό Σέρβο, Νο393 στον κόσμο, Πέτζα Κρίστιν. Τώρα Παγδατής και Χιούιτ θα συναντηθούν για 5η φορά, με το μεταξύ τους σκορ να είναι ισόπαλο 2-2 και τελευταία τους συνάντηση στη Μελβούρνη το 2010.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.