Nike Flyknit Lunar2: Απίθανα ελαφρύ και απίστευτα δυνατό

Το νέο παπούτσι τρεξίματος Nike Flyknit Lunar2 συνδυάζει δύο από τις καλύτερες καινοτομίες της Nike.

Το νέο παπούτσι τρεξίματος  Nike Flyknit Lunar2 συνδυάζει δύο από τις καλύτερες καινοτομίες της Nike.

Η επανάσταση της τεχνολογίας Nike Flyknit συνεχίζεται με την παρουσίαση του νέου παπουτσιού τρεξίματος Nike Flyknit Lunar2, μετά την επιτυχία του περσινού Nike Flyknit Lunar+1, που εντυπωσίασε τους δρομείς, προσφέροντάς τους δύναμη και υποστήριξη σε ένα τόσο ελαφρύ παπούτσι.

Το νέο Flyknit Lunar2 συνδυάζει απόλυτα  το ανθεκτικό και εξαιρετικά ελαφρύ επάνω μέρος Nike Flyknit με την ιδιαίτερα μαλακή σόλα Nike Lunarlon, για τέλεια απορρόφηση των κραδασμών. 

 «Το Flyknit Lunar2 συνδυάζει δύο από τις καλύτερες καινοτομίες και τεχνολογίες μας σε ένα πακέτο», λέει ο Rob Dolan, Senior Design Director, Nike Running. «Εξαιρετική αίσθηση της επένδυσης Lunarlon που απορροφά τους κραδασμούς,  σε συνδυασμό με το εκπληκτικό, ελαφρύ και ανθεκτικό επάνω μέρος που βασίζεται στην τεχνολογία Flyknit. Τα δύο αυτά στοιχεία μαζί αποτελούν ένα μαγικό συνδυασμό.»

Δείτε εδώ τον Rob Dolan να μιλάει για τον επαναστατικό σχεδιασμό του νέου Nike Flyknit Lunar2:

Η υψηλή τεχνολογία και ο λεπτομερής σχεδιασμός του επάνω μέρους Nike Flyknit προσφέρει υποστήριξη, αντοχή και αερισμό του ποδιού, στα σημεία που χρειάζεται περισσότερο. Η τεχνολογία Nike Flyknit καταργεί την παραδοσιακή ανάγκη για πολλά υλικά και κοψίματα, δίνοντας τη δυνατότητα για την απουσία ραφών στο επάνω μέρος και βοηθώντας παράλληλα στη μείωση των απορριμμάτων κατά τη διαδικασία κατασκευής. Για ακόμη περισσότερη υποστήριξη, τα νήματα Flywire είναι ενσωματωμένα στο επάνω μέρος του παπουτσιού, για να στηρίζουν το πόδι στην κίνηση.

Μετά την επιτυχία του Flyknit Lunar1+, οι σχεδιαστές της Nike έδωσαν μεγαλύτερη ελαστικότητα στο επάνω μέρος του Nike Flyknit Lunar2 για καλύτερη εφαρμογή και ένωσαν σε αυτό τη γλώσσα του παπουτσιού για να μην κουνιέται. Στην εξωτερική σόλα, η συλλογή  δεδομένων για την άσκηση πίεσης κατά την κίνηση βοήθησε στη δημιουργία ενός νέου μοτίβου, που ταιριάζει περισσότερο στη φυσική κίνηση του ποδιού. Οι σχεδιαστές εφάρμοσαν αυτές τις γνώσεις στο αφρώδες υλικό Lunarlon για να βελτιώσουν τις αντικραδασμικές του ιδιότητες και να παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη ευκαμψία στο παπούτσι. Το αποτέλεσμα είναι η ακόμα πιο φυσική κίνηση και ένα ελαφρύ παπούτσι, κατασκευασμένο τόσο για κορυφαίους δρομείς όσο και για αρχάριους.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/impossibly-light-incredibly-strong-nike-flyknit-lunar2 .

Μείνετε συντονισμένοι στο https://www.facebook.com/NikeRunningGreece για ακόμα περισσότερα νέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.