Με θρίαμβο στον τελικό ο Ναδάλ!

Ο Ράφαελ Ναδάλ επικράτησε του Ρότζερ Φέντερερ με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-3) στον δεύτερο ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν και θα αντιμετωπίσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον τελικό!

Ο Ράφαελ Ναδάλ επικράτησε του Ρότζερ Φέντερερ με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-3) στον δεύτερο ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν και θα αντιμετωπίσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον τελικό!

Ο Ισπανός νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει την ευκαιρία να φτάσει τους 14 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας τον Πιτ Σάμπρας στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης όλων των εποχών, με τον Φέντερερ να είναι πρώτος με 17.

Επίσης, ο Ναδάλ συνέχισε την κυριαρχία του στα παιχνίδια με τον Ελβετό, τον οποίο έχει κερδίσει 23 φορές σε 33 συναντήσεις, πέντε συνεχόμενες και εννέα από τις τελευταίες 11!

Στο πρώτο σετ που ήταν και το πιο ανταγωνστικό, οι δύο τενίστες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους, αλλά στο τάι-μπρέικ ο Ναδάλ εμφανίστηκε πιο έτοιμος και επικράτησε με 7-4.

Ο Ισπανός πήρε το δεύτερο σετ σχετικά εύκολα με 6-3, ενώ επικρατώντας με το ίδιο σκορ και στο τρίτο (όπου ο Φέντερερ πρόβαλλε περισσότερη αντίσταση) έκλεισε ραντεβού για τον τελικό απέναντι στον Βαβρίνκα, από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.