Άνετες προκρίσεις για τα φαβορί

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του αυστραλιανού όπεν πήραν οι Ρότζερ Φέντερερ, Άντι Μάρεϊ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του αυστραλιανού όπεν πήραν οι Ρότζερ Φέντερερ, Άντι Μάρεϊ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-2) του Τζέιμς Ντάκγουορθ, σε μια ώρα και 46 λεπτά. Ο 32χρονος τενίστας δεν επηρεάστηκε από την υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί στη Μελβούρνη και η οποία έφτασε τους 41 βαθμούς την ώρα της αναμέτρησης. Επόμενος αντίπαλος για τον Ελβετό θα είναι ο νικητής του αγώνα μεταξύ του Ράντεκ Στέπανεκ και Μπλαζ Κάβτσιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Τζο Γουίλφριντ Τσόνγκα νίκησε 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-3) του Φίλιπο Βολάντρι, με τον Γάλλο να περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τόμας Μπελούτσι-Τζούλιαν Ράιστερ. Επίσης, ο Άντι Μάρεϊ επικράτησε 3-0 σετ (6-1, 6-1, 6-3) τον Γκο Σοέντα και πέρασε στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βίνσεντ Μιλό-Γουέιν Οντέσνικ. Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο νίκησε 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-4) τον Ράιν Γουίλιαμς και θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ο οποίος νίκησε 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-1) τον Τιμ Σμίτσεκ.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν επίσης, οι Νικ Κύργιος, Μπενουά Περ, Φερνάντο Βερδάσκο, Τεϊμουράζ Καμπασβίλι, Φελιθιάνο Λόπεθ, Μίκαελ Μπέρερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.