Πέρασε ο Παγδατής

Μια ακόμα μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Μια ακόμα μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, για τον δεύτερο γύρο του Australian Open. Ο Κύπριος τενίστας κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αργεντινό τενίστα, κερδίζοντας τα δυο πρώτα σετ 6-1 και 6-3.

Ο Αργεντινός μείωσε στο τρίτο σετ 4-6, όμως ο Παγδατής κατάφερε να πάρει τη νίκη, κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 6-3. Ο 25χρονος τενίστας κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχεια τον αθλητή που είχε κατακτήσει το 2009 το US Open. Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον Γιούργκεν Μέλτζερ, από την Αυστρία και νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Παγδατής τόνισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: “Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο ματς. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ έχω δύσκολη κλήρωση. Έπαιξα πολύ καλά και  είμαι χαρούμενος γι’αυτό. Γνώριζα ότι ο Ντελ Πότρο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και η πίεση ήταν σε μένα γιατί ήμουν το φαβορί. Όταν δεν έχεις τραυματισμούς, είναι πιο εύκολο να προπονήσαι σκληρά όπως έκανα και ‘γω στην προετοιμασία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.