Μεγάλη συμμετοχή σε φιλανθρωπικό αγώνα Τριάθλου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο είχαν περισσότερα από 300 παιδιά. Στα εκπαιδευτήρια «Κωστέας - Γείτονας» μαθητές και μαθήτριες δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στο Τρίαθλο και είδαν την ομορφιά ενός πολυσύνθετου αθλήματος.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο είχαν περισσότερα από 300 παιδιά. Στα εκπαιδευτήρια «Κωστέας – Γείτονας» μαθητές και μαθήτριες δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στο Τρίαθλο και είδαν την ομορφιά ενός πολυσύνθετου αθλήματος.

Τα μικρά παιδιά ήταν κατενθουσιασμένα και απόλαυσαν μία μέρα γεμάτο αθλητισμό! Τα εκπαιδευτήρια «Κωστέας – Γείτονας» έδωσαν σε όλους τους συμμετέχοντες μετάλλια και αναμνηστικά, καθώς το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν στα παιδιά είναι ότι το σημαντικότερο είναι να αγωνίζεσαι, να προσπαθείς και όχι αυτό καθ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Παράλληλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον για το Τρίαθλο ήταν πολύ μεγάλο και πάρα πολλοί γονείς έσπευσαν να συλλέξουν πληροφορίες από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΜοΠ Βελισάριο Τρομπούκη, ο οποίος εκπροσώπησε την ομοσπονδία.

Η ΕΟΜοΠ καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη του Τριάθλου, γι αυτό και «αγκαλιάζει» τις δράσεις για την προβολή του αθλήματος, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.