Τέταρτος ο Πετρούνιας

Ο Έλληνας πρωταθλητής στους κρίκους έμεινε εκτός βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγάρδης κι έτσι θα χρειαστεί να περιμένει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για να εξασφαλίσει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κέρδισε τη μάχη της επανόδου στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, όμως, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Στουτγάρδης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών, στο μεγάλο τελικό των κρίκων, που έγινε σήμερα (12/10). Έμεινε στην τέταρτη θέση, με επίδοση 14.733 και θα χρειαστεί να περιμένει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Πρώτος στον τελικό του αθλήματος αναδείχτηκε ο Τούρκος, Ιμπαχίμ Τσολάκ (14.933), κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Δεύτερος, με 14.900 ήταν ο Ιταλός, Μάρκο Λοντάντιο, παίρνοντας το ασημένιο, και τρίτος ο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ από τη Γαλλία (14.800), που πήρε το χάλκινο. Ο Γάλλος αγωνίστηκε τελευταίος στη σειρά και στις λεπτομέρειες άφησε τον Πετρούνια εκτός βάθρου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.