Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» αλλάζει και γίνεται “Salonica Run”

Mετά από πέντε χρόνια μεγάλης επιτυχίας και τεράστιας προσφοράς το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» της Θεσσαλονίκης, αλλάζει και γίνεται Salonica Run χωρίς όμως να αλλάξει το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και χωρίς να σταματήσει να τρέχει χωρίς τερματισμό!

Mετά από πέντε χρόνια μεγάλης επιτυχίας και τεράστιας προσφοράς το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» της Θεσσαλονίκης, αλλάζει και γίνεται Salonica Run χωρίς όμως να αλλάξει το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και χωρίς να σταματήσει να τρέχει χωρίς τερματισμό!

Ο μοναδικός φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα που από το 2014 αποτελεί ένα μοναδικό θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, γίνεται Salonica Run και θα τρέξει χωρίς τερματισμό για την «Ελπίδα», το τριήμερο από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Διοργανωτές όπως κάθε χρόνο είναι ο ιστορικός αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της μητροπολιτικής ενότητας της περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι ενώνουν τη φωνή τους και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά σε έναν αγώνα αφιερωμένο στα παιδιά.

Το Salonica Run που τρέχει χωρίς τερματισμό, είναι ένας μοναδικός υπεραμαραθώνιος τριών ημερών χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό. Σκοπός του είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε χρήματα, ώστε να ενισχυθούν παιδικά ιδρύματα και σύλλογοι που το έχουν ανάγκη μεταξύ των οποίων και η μονάδα αυτιστικού ατόμου “Ελπίδα” και το βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Μικροί και μεγάλοι, σχολεία, σύλλογοι, εταιρείες, δίνουν και φέτος ραντεβού για να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου στη Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης (από το Μέγα Αλέξανδρο έως το Μακεδονία Παλάς).

Το 6ο Salonica Run αρχίζει να τρέχει χωρίς τερματισμό την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ώρα 10:00 και τελειώνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ώρα 12:00. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Οι ατομικές εγγραφές ξεκίνησαν στο κατάστημα Saucony Store (Μητροπόλεως 107, 54622, Κέντρο Θεσσαλονίκης), τις εξής ώρες:

ΔΕ-ΤΕ-ΣΑ 10.00 – 18.00
ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ 10.00 – 21.00

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι ηλεκτρονικές εγγραφές στη σελίδα salonicarun.gr  ενώ για τις ομαδικές εγγραφές των σχολείων, των συλλόγων και των εταιρειών που έχουν θέλουν να προσφέρουν, πρέπει να αποσταλεί μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ermis1877.gr.

ΧΟΡΗΓΟΣ CHARITY RACE 48h είναι ο Βίκος και ΧΟΡΗΓΟΣ ULTRA RACE 24h η Herbalife.

ΧΟΡΗΓΟΣ FAMILY RACE 1h είναι η Γατίδης και ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ οι Κουκάκης, Saucony

και Interwetten.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.