Μάρεϊ: «Μιλάω με τον Λεντλ»

Ο Άντι Μάρεϊ αποκάλυψε πως συνεχίζει να συνομιλεί με τον πρώην προπονητή του, Ιβάν Λεντλ, συμπληρώνοντας πως ο Τσέχος τον συμβουλεύει συνεχώς.

Ο Άντι Μάρεϊ αποκάλυψε πως συνεχίζει να συνομιλεί με τον πρώην προπονητή του, Ιβάν Λεντλ, συμπληρώνοντας πως ο Τσέχος τον συμβουλεύει συνεχώς. Όπως υπογράμμισε ο Βρετανός τενίστας ο πρώην προπονητή του, είχε προτείνει και τον διάδοχό του.

Αρχικά, ο Μάρεϊ τόνισε: «Μίλησε μετά το ματς με τον Ναδάλ στη Ρώμη με τον Ντάνι Βαλβερδού, μου έστειλε και μηνύματα. Έλεγε ότι το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικό για εμένα και ότι θα πρέπει να με ενθαρρύνει εν όψει Ρολάν Γκαρός. Θα του μιλήσω και από εδώ».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη συζήτηση που είχε με τον Λεντλ για το θέμα του νέου προπονητή: «Συζητήσαμε για αυτό λίγο πριν το Μαϊάμι. Ο Ντάνι του έκανε μερικές ερωτήσεις, για το ποιον θα πρότεινε για τη δουλειά. Σίγουρα τον άκουσα, όμως τελικά είναι κάτι που πρέπει να βγει από εμένα».

Τέλος, ο Μάρεϊ υπογράμμισε για το αν τελικά θα συνεργαστεί με κάποιον από αυτούς που του πρότεινε ο πρώην προπονητής του: «Όχι. Οι άνθρωποι που ανέφερε είναι άνθρωποι που σέβομαι και είναι πολύ καλοί προπονητές, αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιος από αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.