Παρέμβαση Κορλού στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

Στο διεθνές συνέδριο Αρσης Βαρών που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Κώστας Κορλός.

Στο διεθνές συνέδριο Αρσης Βαρών που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Κώστας Κορλός. Μετά από προσκλήσεις του προέδρου της τσέχικης ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Petr Korl, οι επικεφαλής  των ομοσπονδιών, σχεδόν όλων των κρατών, παραβρέθηκαν στο συνέδριο και μίλησαν για τα ζητήματα που απασχολούν το άθλημα των δυνατών. Τα βασικότερα σημεία συζήτησης ήταν η ανάπτυξη του μάρκετινγκ, το ντόπινγκ και η ευρύτερη προώθηση της Αρσης Βαρών. 

Η Ελλάδα χαίρει την εκτίμηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθώς και των μεγάλων συνομοσπονδιών και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις, που είχαν οι επικεφαλής μετά την ουσιαστική παρέμβαση του Κώστα Κορλού. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Αρσης Βαρών ζήτησε μέχρι να αναπτυχθεί το μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη για το άθλημα. μέρος των  χορηγιών ανεπτυγμένων χωρών  να πηγαίνουν σε ομοσπονδίες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. 

Με αυτή την επιλογή θα δοθούν κίνητρα σε όλες τις ομοσπονδίες και τους αθλητές και η Αρση Βαρών θα γίνει πιο ανταγωνιστική, καθώς οι προετοιμασίες θα είναι καλύτερες και οι αθλητές θα ανεβαίνουν επίπεδο.

Αυτή η πρόταση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του μέλους της εκτελεστικής της lWF Mohamed Xasan Jalood AL Shmmari ο οποίος δήλωσε: “είναι ευθύνη μας να βοηθήσουμε τις αδύναμες ομοσπονδίες. Πόσο μάλλον την Ελλάδα, όπου γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, γεννηθήκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες και έχει δοξάσει επίσης την Αρση Βαρων. Χωρίς την Ελλάδα δεν θα μιλούσαμε αυτή την στιγμή για αθλητισμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.