14th SWIMEET: Με ρεκόρ επέστρεψε στην πισίνα της Πτολεμαϊδας (pics)

H 14η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ "SWIMEET 2022" πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας

Η Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ “SWIMEET” επέστρεψε και μαζί επέστρεψαν και τα ρεκόρ όπως και η συμμετοχή από αθλητές και του εξωτερικού. Μετά από διακοπή 2 ετών λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η 14η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ “SWIMEET 2022”, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. 

Στους αθλητές και αθλήτριες που επιδιώκουν καλή προετοιμασία ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023, στην αρχή της χειμερινής περιόδου, δόθηκε η ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση ενώ γενικώς πήραν μέρος σε μια εξαιρετική κολυμβητική συνάντηση που είχε και πανελλήνια ρεκόρ παρά το ότι βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν και Παραολυμπιονίκες όπως ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, η Έφη Γκουλή και ο Αντώνης Τσαπατάκης που μοίρασαν υπογεγραμμένα προσωπικά τους αντικείμενα και απάντησαν σε ερωτήσεις των θεατών διαμορφώνοντας στάση ζωής μέσω του προσωπικού τους παραδείγματος.

Οι παράλληλες αυτές διαδραστικές ενέργειες έδωσαν μια διαφορετική νότα στους αγώνες και αποδείχθηκε -για ακόμα μία φορά- ότι ο αθλητισμός και η δυναμική πλευρά της αναπηρίας είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής του παραολυμπιακού κινήματος.

Στην επιτυχία των αγώνων συνέβαλε η αγαστή συνεργασία του Συλλόγου γονέων και φίλων Αθλητών ΑμεΑ, του Δήμου Εορδαίας, της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τη βοήθεια της ομάδας Δελφίνια Πτολεμαΐδας, του προσωπικού του κολυμβητηρίου και των εθελοντών. Το νέο ραντεβού δόθηκε για το 2023. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.