Άνοιξαν άλλες 300 θέσεις για συμμετοχή στο 5ο No Finish Line Athens στο ΟΑΚΑ

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο 5ο No Finish Line της Αθήνας και να προσφέρουν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έχουν ακόμα 300 άτομα!

Μετά τις επιβεβαιώσεις των εγγραφών και την παράδοση του εξοπλισμού, έχουν απελευθερωθεί άλλες 300 ατομικές θέσεις συμμετοχής στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου αφιερωμένα για παιδιά, οι οποίες και διατίθενται από σήμερα με κόστος 10ευρώ και θα δοθούν μέχρι εξαντλήσεως τους.

Προσοχή! Οι 300 θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα και αυτοπροσώπως δεν μπορεί κανείς να κλείσει τη θέση τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους 27-28 Σεπτεμβρίου στη γραμματεία της διοργάνωσης, που βρίσκεται στην αίθουσα “Γ.Κασιμάτης” του Ολυμπιακού Σταδίου (είσοδος από την οδό Σπύρου Λούη 1, κεντρική πύλη Α) και από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στη γραμματεία του αγώνα στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης εντός του ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στο χώρο ανάμεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Μουσείο.

Το 5ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ώρα 13:00. Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν,  για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα σε προκαθορισμένη κυκλική διαδρομή εντός του ΟΑΚΑ. Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Μεγάλος Χορηγός του 5ου NoFinishLineAthens, είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα Εθνική Ασφαλιστική.Eπίσημοι Χορηγοί είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως Toyota, η πολυεθνική εταιρεία τροφίμων Barilla παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ζυμαρικών, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκοςκαι o πρωτοπόρoς και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ελληνικός όμιλος φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη με τα brand Intermed & UniPharma.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης