ΕΠΕ: Συναντήθηκε με τον Ιάπωνα Πρέσβη ο Καλούδης

Τα γραφεία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ΕΠΕ),επισκέφθηκε ο νέος Ιάπωνας πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Ιασυνόρι ΝΑΚΑΓΙΑΜΑ, ο οποίος συνάντησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστο Καλούδη.

Ο κ. ΝΑΚΑΓΙΑΜΑ  ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει η Ιαπωνική Κυβέρνηση ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά και τις εορταστικές εκδηλώσεις που προετοιμάζει η Ιαπωνική πρεσβεία.

Στην συνάντηση  ήταν  και η Πολιτιστική ακόλουθος Τσιόρι ΣΙΝΤΑΝΙ, Γραμματέας  Πολιτιστικού Τμήματος και Πρωτοκόλλου της  Πρεσβείας, καθώς και ο Διευθυντής της ΕΠΕ κ. Σάκης Κωστάρης και το στέλεχος της ΕΠΕ κα. Μαργαρίτα Καραδημητροπούλου.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο από 24 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ο Ιάπωνας πρέσβης τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Καλούδη ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να υπάρξει επιτυχημένη συμμετοχή και θα δημιουργηθεί συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο Παραολυμπιακό επίπεδο.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΠΕ κ. Χρήστος Καλούδης «Η Ελλάδα θα τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα για τον περιορισμό της πανδημίας του COVID-19 ώστε να προστατευτεί ο Ιαπωνικός πληθυσμός και οι Αγώνες να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Η Ελλάδα μετά τη διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 αλλά και λόγω της εξέλιξης του Παραολυμπιακού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια έχει και τα στελέχη αλλά και κατέχει και την ανάλογη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Στόχος μας είναι οι αθλητές και αθλήτριές μας να μπορέσουν να αγωνιστούν και να διακριθούν με ασφάλεια»..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.