Η Κλουφτ απέρριψε κάθε σκέψη επιστροφής

Η Καρολίνα Κλουφτ απέρριψε κάθε σκέψη επιστροφής της στα σύνθετα αγωνίσματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου χρόνου στο Λονδίνο...

Η Καρολίνα Κλουφτ απέρριψε κάθε σκέψη επιστροφής της στα σύνθετα αγωνίσματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου χρόνου στο Λονδίνο, αφού τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα οριζόντια άλματα.

Η 31χρονη Σουηδή αθλήτρια δέχθηκε τη σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Στοκχόλμη, όπου το επόμενο διήμερο θα φιλοξενηθεί η Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων, γνωστή παλαιότερα και ως Μπρούνο Τζάουλι. Στα σύνθετα αγωνίσματα άλλωστε οφείλει όλες τις επιτυχίες της η Κλουφτ, αφού κατέκτησε τρεις παγκόσμιους τίτλους, δύο ευρωπαϊκούς και ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Όχι δεν θα επιστρέψω στα σύνθετα αγωνίσματα. Θα επικεντρωθώ σίγουρα στο μήκος. Δεν έχω την ενέργεια ή το κίνητρο για να ασχοληθώ με το έπταθλο, δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο να γυρίσω στα παλιά. Ολοκλήρωσα την καριέρα μου στο έπταθλο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και είμαι ευχαριστημένη για όλες τις επιτυχίες μου», είπε η Κλουφτ.

Πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέχρι τον επόμενο χρόνο και στη συνέχεια να αποχωρήσω από το στίβο, ελπίζω χαμογελώντας. Θέλω να κάνω στη ζωή μου κάτι πολύ διαφορετικό, δεν θα γίνω προπονήτρια και δεν σκέπτομαι να εργαστώ στην τηλεόραση. Απλά πιστεύω ότι θα είμαι μια ευτυχισμένη φίλαθλος και θα πηγαίνω να παρακολουθώ αγώνες για να υποστηρίζω τους φίλους μου. Δεν έχω κάνει επαγγελματικά σχέδια για τη ζωή μου μετά το στίβο, γιατί είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω τώρα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.