Ο Τσιτσιπάς πρωταγωνιστής του Rexona στην καμπάνια υπέρ της κίνησης

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και το Rexona ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Στέφανο, υπέρ της κίνησης, της άσκησης και της προσπάθειας.

Με σύνθημα «Όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα» ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, δημιουργεί ένα κινήμα με στόχο τη διαρκή κίνηση που στην ουσία προσφέρει περισσότερες εμπειρίες, περισσότερη ενέργεια, περισσότερη ζωή.
 
Δεν πρόκειται απλά για ένα μήνυμα καμπάνιας, αλλά για μία πραγματικότητα που οι περισσότεροι αποφεύγουν απορροφημένοι από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Στη νέα καμπάνια το Rexona στόχο έχει να θυμίσει, να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τον καθένα από εμάς, να βάλει περισσότερη κίνηση στην ζωή του, ξεκινώντας από… σήμερα.
 
Στο ξεκίνημα μίας νέας μέρας με περισσότερη κίνηση, δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις και απογοητεύσεις, παρά μόνο προσπάθεια όπως λέει και ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας Στέφανος Τσιτσιπάς.
 
Το γιατί επιλέχθηκε ο Τσιτσιπάς για να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την καμπάνια είναι προφανές.
 
Ο Στέφανος είναι ο διακεκριμένος Έλληνας τενίστας που με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στους κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που τον έκανε αγαπητό.
 
Το επίπεδο ήθους και η νοοτροπία που αναδεικνύει με τις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δείχνουν έναν άνθρωπο μαχητικό αλλά και ταπεινό που εστιάζει στην εμπειρία και προχωρά πάντα μπροστά.
 
 
Αυτά τα στοιχεία είναι που έκαναν τον Στέφανο την ιδανική επιλογή, όχι απλά για να είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας, αλλά το πρόσωπο που θα δημιουργήσει ένα κίνημα υπέρ της κίνησης.
 
Αφορμή για αυτή την καμπάνια είναι η νέα τεχνολογία Motionsense του Rexona που όσο κινείσαι, σε προστατεύει, στηρίζοντας την κίνηση στην πράξη. Ξεκινώντας από ένα προϊοντικό χαρακτηριστικό, η καμπάνια αγγίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο,  μιλάει για ένα μεγαλύτερο σκοπό της μάρκας Rexona να βάλει την κίνηση στη ζωή  μας και προτρέπει όλους να ξεκινήσουν τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.