Deree School of Graduate and Professional Education

Έναρξη εαρινής περιόδου για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree – The American College of Greece.

Σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα, που συνδυάζουν τη θεωρητική γνώση, την πρακτική εξάσκηση και το ευέλικτο ωράριο για τους εργαζόμενους φοιτητές, προσφέρει την εαρινή περίοδο το DereeSchoolofGraduateandProfessionalEducation.

 

Έναρξη μαθημάτων: 15 Απριλίου 2019

Με υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακά προγράμματα ξεκινά η εαρινή ακαδημαϊκή περίοδος (Spring Term) στο DereeThe American College of Greece, στις 15 Απριλίου. Τα προγράμματα αφορούν τους σύγχρονους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης (TESOL) και της Επιστήμης Δεδομένων (BigData). Ενδείκνυνται τόσο για σπουδαστές που θέλουν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου εξειδίκευση στον τομέα τους, όσο και για εργαζόμενους που σχεδιάζουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους.

Δίπλα στη θεωρητική γνώση, τα προγράμματα εξασφαλίζουν και την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας, με άμεση εφαρμογή στην αγορά εργασίας ενώ διαθέτουν και ευέλικτο ωράριο για να εξυπηρετήσουν και τους εργαζόμενους φοιτητές.

Πιο αναλυτικά, για την εαρινή περίοδο 2019 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα εξής προγράμματα:

MSinDataScience: Εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data συνδυάζονται σε αυτή την κατεύθυνση, με στόχο οι σπουδαστές να αποκτήσουν εφόδια και δεξιότητες για μία επιτυχημένη καριέρα στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT). Οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων, αποκτούν εξοικείωση με διαφορετικούς τύπους δεδομένων και τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

MSinCounselingPsychologyandPsychotherapy: Ένα πρόγραμμακλινικής ψυχολογίας που ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία.  Θεωρητική και τεχνική γνώση συνυπάρχουν ταυτόχρονα ενώ οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης. Η σχολή συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων σε προγράμματα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά και με το σωματείο ΕΛΙΖΑ, για την υλοποίηση έργου σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

ΜΑ inAppliedEducationalPsychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργαστούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Εκπαιδευτική Ψυχολογία απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας, αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

MAinDigitalCommunicationandSocialMedia: Καινοτόμοπρόγραμμα που μετουσιώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει όσους εργάζονται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

 

MAinStrategicCommunicationandPublicRelations: Εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε καταξιωμένες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MAinTESOL (TeachingEnglishtoStudentsofOtherLanguages): Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η ψηφιακή τεχνολογία και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας ενώ εξαιρετικά σημαντική είναι και η δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL που χορηγεί το TrinityCollege του Λονδίνου. Το MA in ΤESOL του Deree απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία στην παρακολούθηση.

Περισσότερα για τα προγράμματα, τις εγγραφές και τις προσφερόμενες υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν εδώ ή επικοινωνώντας με έναν Σύμβουλο Εγγραφών στο 210 600 9800.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.