Τσιτσιπάς: «Στοχεύω ψηλά»

O Έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του Μεντβέντεεφ.

Στα ημιτελικά του Roland Garros, φιγουράρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεχίζοντας την «αναρρίχηση» του προς την κορυφή του παγκόσμιου τένις. Ο Τσιτσιπάς που νίκησε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης), δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του στον προημιτελικό αγώνα και όπως χαρακτηριστικά, τόνισε έπαιξε με ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Με αξιολογώ κοντά στο 10, έπαιξα καλά, κάποιες στιγμές η προσοχή μου δεν ήταν εκεί πέρα και θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα αλλά θα αξιολογούσα τον αγώνα σχετικά υψηλού επιπέδου από μεριάς μου.

Έδειξα το χαρακτήρα που θέλω να δείχνω μέσα στο γήπεδο, χωρίς παράπονα ή τίποτα τέτοιο, ήμουν εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι του αγώνα. Έμεινα συγκεντρωμένος, έμεινα πιστός σε ότι μπορώ να κάνω κάτι σήμερα και στο τέλος επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές μου”, τόνισε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και πρόσθεσε:

«Αν δεν είχα κάνει κάποια τάι μπρέικ θα μπορούσε να πάει διαφορετικά ο αγώνας αλλά έδειξα ψυχραιμία και είχα τρόπους συγκέντρωσης που εφάρμοσα καταπληκτικά παρόλα που υπήρχαν σημεία στα οποία άρχισε να βρίσκει τον έλεγχο ο αντίπαλός μου.

Ήμουν σε πολύ καλή φάση ψυχολογικά παρότι βρισκόμουν κάτω στο σκορ. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι στο τάι μπρέικ έμεινα αφοσιωμένος στη δουλειά μου και δεν άρχισα να σκέφτομαι άλλα πράγματα.

Θα προσπαθήσω αύριο να γυρίσω στο γήπεδο μετά την αποθεραπεία και να δουλέψω κάποια πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μία φορά στα ημιτελικά. Στοχεύω ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.