Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Παπαδημητρίου

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Ταξιάρχη Παπαδημητρίου.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Ταξιάρχη Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ταξιάρχη Παπαδημητρίου. Ο νεαρός τερματοφύλακας (ημ. γέννησης, 4/6/1998) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί από την σεζόν 2016 έως 2020 στον Άρη Νίκαιας και την σεζόν 2020-2021 στον Πολυνίκη Ναυπλίου και Διομήδης Άργους.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας λίγο μετά την απόκτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacossfp.gr και ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Εύχομαι η καινούργια αγωνιστική σεζόν να κυλήσει ομαλά και χωρίς διακοπές και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα για να πραγματοποιήσω αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.