Χάντμπολ: Οι κλήσεις της Εθνικής για τα ματς με το Βέλγιο

Η Ομοσπονδία Χάντμπολ Ελλάδας ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, η οποία αρχίζει την Καθαρά Δευτέρα.

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετράει αντίστροφα ενόψει των αναμετρήσεών της με την αντίστοιχη του Βελγίου για τα προκριματικά του EURO 2024 και σήμερα (23/2) η ΟΧΕ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, η οποία αρχίζει την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου στο κλειστό προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι παίκτες που έλαβαν πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι οι Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος, Καραμπουρνιώτης (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Τερλέτσκι, Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ) και Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Οι αθλητές που θα επιλεγούν από τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα συνεχίσουν, από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο δεύτερο στάδιο, στο οποίο θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Μπόσκος, Κρητικός, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Μάλλιος και Σάββας, που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Βέλγιο στην πόλη Χάσελτ στις 8 Μαρτίου (21:10) και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τους «κόκκινους λύκους» στις 12 Μαρτίου (18:00) στη Χαλκίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.