“Η Ιστορία Μπάσκετ του Ηρακλή” μέσα στον χρόνο (video)

Εγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Οικονομίδη που έχει φύλλα αγώνα από 1977 παιχνίδια, 1000 φωτογραφίες, καταγραφή στιγμών από το 1921 και αγώνες από το 1926-Την έκδοση επιμελήθηκε ο "Ομιλος 1899".

Ο “Ομιλος 1899” παρουσίασε το βιβλίο της ιστορίας του Ηρακλή στο μπάσκετ, ένα βιβλίο που έγραψε ο Αλέξανδρος Οικονομίδης. 
Μέσα στο βιβλίο υπάρχουν τα φύλλα αγώνα από 1977 παιχνίδια της ιστορίας του Ηρακλή και γύρω στις 1000 φωτογραφίες. Και μαζί, πόντοι, στατιστικά και οι διαδρομές των παικτών του Ηρακλή σε μια εξαιρετική δουλειά η παρουσίαση της οποίας έγινε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 
Την έκδοση επιμελήθηκε ο “Ομιλος 1899”, ένας φορέας που φροντίζει για την ιστορική συνέχεια του Ηρακλή.
Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνεια έγινε η παρουσίαση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας του Ηρακλή και κάποιοι εξ αυτών ήταν στους ομιλητές, όπως οι: Αγης Κυνηγόπουλος, Αριστείδης Μούμογλου, Κώστας Μπογατσιώτης, Γιάννης Τσουμής, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας.

“Τα όμορφα πράγματα γίνονται μέσα από ανιδιοτέλεια και συλλογικότητα. Με την ευχή το βιβλίο αυτό να είναι προοίμιο νέων επιτυχιών, το καλωσορίζουμε”, είπε εκ μέρους του “Ομίλου 1899” ο Λευτέρης Στέφας. 
“Εύχομαι το βιβλίο να ενώσει γύρω από τον Ηρακλή όλες τις δυνάμεις”, είπε ο συγγραφέας, Αλέξανδρος Οικονομίδης που άρχισε την προσπάθεια για τη συγγραφή του από το 2005.
Υπάρχουν στοιχεία από το μπάσκετ του Ηρακλή από το 1921 αλλά και οι πρώτοι αγώνες από το 1926. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.