Στους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να μπει στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων Ελλήνων παικτών, μετά το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να μπει στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων Ελλήνων παικτών, μετά το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μήτρογλου. 

Το νέο συμβόλαιο του Φορτούνη θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2023 και οι ετήσιες οικονομικές του απολαβές θα είναι κλιμακωτές. Αυτές θα ξεκινούν από τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ και θα φτάσουν τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα εισπράξει από τη νέα του συμφωνία με τους “ερυθρολεύκους” έξι εκατομμύρια ευρώ. 

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια και να ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση του Ολυμπιακού η συμφωνία. Ο Φορτούνης φέρεται να είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία οριστικοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.