Συνεχίζει τις επαφές με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες και τα θέματα των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάννη, τους οποίους θέλει να “δέσει” στο Κορωπί.

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες και τα θέματα των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάννη, τους οποίους θέλει να “δέσει” στο Κορωπί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως υπάρχει διαφορά σε αυτά που προσφέρει το “τριφύλλι” και σε αυτά που αξιώνουν οι δυο παίκτες, για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο έως το 2022 στον Μπουζούκη, ο οποίος αξιώνει 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως για να υπογράψει. Τριετές είναι και το συμβόλαιο που προσφέρει η διοίκηση των “πράσινων” στον Χατζηγιοβάννη, ο οποίος φέρεται να περιμένει και πρόταση από το εξωτερικό, όπου θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Στις τάξεις του “τριφυλλιού” επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά οι δυο παίκτες θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και θα παραμείνουν και τα επόμενα χρόνια στις τάξεις της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.