Αποφασισμένοι για ρίσκο, το Εκουαδόρ και οι νεαροί Κροάτες!

Για το Euro U21 η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία η οποία έχασε με 4-1 από τους Ρουμάνους στην πρεμιέρα και πλέον με στενά περιθώρια θέλει ρίσκο όμως η άμυνά της παρουσιάζει προβλήματα. Δεδομένη η παραγωγικότητα στη διαδικασία.

Από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι αξίζει η προσοχή μας στα ματς του 3ου ομίλου για το EURO U21. Η Αγγλία  έχει προβάδισμα κόντρα σε μια Ρουμανία η οποία προκάλεσε την έκπληξη την πρώτη αγωνιστική.
Στο Σεραβάλε της Λομβαρδίας η Γαλλία  αντιμετωπίζει την Κροατία  η οποία έχασε με 4-1 από τους Ρουμάνους στην πρεμιέρα και πλέον με στενά περιθώρια θέλει ρίσκο προκειμένου να πάρει οτιδήποτε θετικό έτσι ώστε να έχει ελπίδες για πρόκριση καθώς στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Αγγλία.

Η άμυνα των Κροατών έχει προβλήματα και το Over 2,5 στο (1,45) έχει λογική. Βέβαια, η συμμετοχή τους στη διαδικασία προσφέρει ακόμα καλύτερες ιδέες.

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

EURO U21 Championship (22.00) France – Croatia : Goal/Goal & Over 2,5 (2,05)

** Χθες η στήλη πρότεινε το Goal/Goal & Over 2,5 (2,00) για τον αγώνα της Γερμανίας με την Σερβία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που έληξε με σκορ 6-1 υπέρ των Γερμανών.

H Χιλή προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ιαπωνίας πολύ πιο δύσκολη από όσο δείχνει το τελικό 4-0! Το Εκουαδόρ μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω εάν βέβαια βρει λύσει στην τελική προσπάθεια. Ευκαιρίες θα βρει γι’ αυτό. Εξάλλου τώρα όλες οι ομάδες είναι μπροστά σε δεδομένα

Copa America 2019 (02.00) Ecuador – Chile :  Goal/Goal (1,68), 1X  (1,90)

** Χθες η στήλη πρότεινε δύο σημεία για τον αγώνα της Ιαπωνίας με την Ουρουγουάη. Το χάντικαπ (+3) γκολ υπέρ του αουτσάϊντερ και το Goal/Goal (2,20). Τελικό αποτέλεσμα  2-2!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.