“Ο Γιόκιτς έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό”

Ο Χουάνχο Ερνάνγκομες αποκάλυψε πως ο Νίκολα Γιόκιτς ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό των Ντένβερ Νάγεκτς στα εφετινά play off.

Ο Χουάνχο Ερνάνγκομες αποκάλυψε πως ο Νίκολα Γιόκιτς ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό των Ντένβερ Νάγεκτς στα εφετινά play off. Σύμφωνα με τον παίκτη των Νάγκετς, ο συμπαίκτη του θεώρησε υπεύθυνο τον εαυτό του για τον αποκλεισμό της ομάδας τους.

Χαρακτηριστικά, ο Ερνάνγκομες τόνισε: “Ο Γιόκιτς ως άνθρωπος είναι απίστευτος. Ίσως δεν το ξέρετε αυτό, αλλά είναι ένας πολύ ταπεινός τύπος που δουλεύει σκληρά. Δουλεύει καθημερινά στο γυμναστήριο τους φυσιοθεραπευτές και αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια πλην ενός λόγω τιμωρίας. Φέτος έκανε βήμα μπροστά και ήταν ο καλύτερος σέντερ του ΝΒΑ, όντας στην καλύτερη πεντάδα, έγινε All Star και οδήγησε την ομάδα στους ημιτελικούς της Δύσης”.

Και συμπλήρωσε: “Στο παιχνίδι που μας άφησε εκτός play off είχε σχεδόν 20 ριμπάουντ. Μετά το τέλος άρχισε να κλαίει στα αποδυτήρια, κατηγορώντας τον εαυτό του για τον αποκλεισμό κι αυτό ήταν σκληρό. Αυτό δείχνει πόσο αγαπά το μπάσκετ και δείχνει ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.