Συγκινήθηκε η Keri Russell με το σενάριο του “Star Wars: The Rise of Skywalker”

Στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.Την αντίδρασή της μοιράστηκε η Keri Russell, η νέα...

Στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Την αντίδρασή της μοιράστηκε η Keri Russell, η νέα εισαγωγή στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars, όταν διάβασε το σενάριο του “The Rise of Skywalker”.

Σε συνέντευξή της με το The Associated Press, η Russell αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε όταν διάβασε το σενάριο που της έδωσε ο σκηνοθέτης J.J. Abrams. “Όταν διάβασα το σενάριο που έγραψε, έκλαψα”, είπε η Russell. “Ποιος ξέρει τι θα γίνει εν τέλει, αλλά ελπίζω να παραμείνει όσο αυθεντικό το ήθελε”.

O Abrams έγραψε το σενάριο με τον Chris Terrio, το οποίο πιστεύει ότι θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των fans. “Δεν προσπαθεί να το αλλάξει και να το κάνει κάτι άλλο”, είπε η Russell. “Σέβεται αυτό που είναι”.

Η Russell θα ενσαρκώσει την Zorri Bliss, μια χαρακτήρα που εμφανίζεται πρώτη φορά και η οποία φαίνεται πως είναι “δυναμική”, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού. Πριν από λίγους μήνες είχαμε δει μια φωτογραφία του χαρακτήρα με μοβ στολή και ένα χιλιοχτυπημένο κράνος.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το “The Force Awakens” θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία.

Η Russell είναι γνωστή από τους τηλεοπτικούς της ρόλους στο “Felicity” (το οποίο δημιούργησε ο Abrams) και “The Americans”. Έχει εμφανιστεί στις “Dawn of the Planet of the Apes” και “Mission: Impossible III”.

Όσον αφορά τα νέα από το franchise, φήμες θέλουν μια νέα ταινία να δημιουργείται και να βασίζεται στο “Knights of the Old Republic” της BioWare, τρεις ταινίες από τους δημιουργούς του “Game of Thrones”, David Benioff και D.B. Weiss, θα κυκλοφορήσουν μετά το “The Rise of Skywalker”, ενώ η Πρόεδρος της Lucasfilm, Kathaleen Kennedy, και ο Rian Johnson, ο σκηνοθέτης του “The Last Jedi” σχεδιάζουν το μέλλον του franchise “για τα επόμενα 10 χρόνια“.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, “The Rise of Skywalker”, θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο teaser trailer της νέας ταινίας και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας. Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία.

Πρόσφατα άνοιξε το νέο θεματικό πάρκο της Disneyland, “Star Wars: Galaxy’s Edge” στην Καλιφόρνια, στο οποίο παραβρέθηκαν οι George Lucas, Mark Hamill (Luke Skywalker), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) και Harrison Ford (Han Solo) και μάθαμε ότι η μεγάλη γιορτή του Star Wars, το Star Wars Celebration, θα γίνει στις 27-30 Αυγούστου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.