Παπαθεοδώρου: “Θέλω να κριθώ στο γήπεδο”

Να κριθεί με βάση την εικόνα της ΑΕΚ στο γήπεδο ζήτησε ο νέος προπονητής της "Ένωσης", Ηλίας Παπαθεοδώρου. Διαβάστε όλα όσα ανέφερε ο νέος προπονητής της "Ένωσης", αλλά και ο Μάκης Αγγελόπουλος για γήπεδο, νέους παίκτες και στόχους.

Να κριθεί με βάση την εικόνα της ΑΕΚ στο γήπεδο ζήτησε ο νέος προπονητής της “Ένωσης”, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Διαβάστε όλα όσα ανέφερε ο νέος προπονητής της “Ένωσης”, αλλά και ο Μάκης Αγγελόπουλος για γήπεδο, νέους παίκτες και στόχους. 

Παρουσία περίπου 20 οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ πραγματοποιείται η παρουσίαση του νέου προπονητή της “Ένωσης”, Ηλία Παπαθεοδώρου, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό… παρατράγουδο. 

Στις πρώτες δηλώσεις, ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε: 
“Ο Ηλίας ξεκίνησε από χαμηλά και δεν του χάρισε κανείς τίποτα. Δίνει ταυτότητα στις ομάδες του. Δεν τον κρίνω τεχνικά αλλά ο άνθρωπος είναι δουλευταράς και έτοιμος για το άλμα. Ταιριάζει στην ταυτότητά μας”. 

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: 
“Είναι τιμητικό να είμαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος επέμεινε να έρθω με προσέγγισε. Θέλουμε εμπιστοσύνη και στήριξη για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% για να αναπτυχθεί κι άλλο ο σύλλογος. 

Ο πρώτος στόχος μετά από δύο χρόνια είναι να είμαι εδώ. Έχουμε τρεις άξονες: τον κορμό των Ελλήνων παικτών, αφού το ελληνικό στοιχείο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Ο δεύτερος στόχος είναι η αξιοποίηση των νέων παικτών, μια διαδικασία δύσκολη και επίπονη, στην οποία δεν χρειάζεται να βιαστούμε. Έχουμε συμφωνήσει πως κάτι τέτοιο απαιτεί θυσίες. 

Τρίτος στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε”. 


Για τη δυσαρέσκεια των οργανωμένων στο πρόσωπό του:

“Με λένε Παπαθεοδώρου. Έπαιξα ανταγωνιστικά 9 φορές εναντίον της ΑΕΚ την τελευταία διετία και δεν προκάλεσα κάτι αρνητικό σε αυτά τα ματς. Θέλω σεβασμό και να κριθώ από ότι παρουσιάσω στο γήπεδο. Το ίδιο πέρασα και πριν από 2 χρόνια. Θέλω να κριθώ στο γήπεδο”.

Για τους νέους Έλληνες:
“Έχουμε συμφωνήσει με οποιοδήποτε κόστος να στηρίξουμε την επένδυση των νέων. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε πέντε νεαρούς Έλληνες θα παίξουν και οι πέντε. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Πέντε προπονητές πέρασαν από εδώ, δεν μπορεί να έκαναν όλοι λάθος. Πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Τα περισσότερα επηρεάζονται αρνητικά από το περιβάλλον τους”. 

Για το αν μπορεί να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού:
“Είναι δύσκολο. Απαιτούνται πολλά χρήματα και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το ζήτημα είναι να γίνουμε πρώτα η σταθερή τρίτη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ”.  

Για τον “πόλεμο” Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού
“Για όσους θέλουμε ανταγωνισμό και εξέλιξη, κάθε απώλεια είναι πρόβλημα. Ο καθένας όμως παίρνει τις αποφάσεις του και κρίνεται ανάλογα”. 

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε για το γηπεδικό ζήτημα:
“Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για το Γαλάτσι. Με τα Λιόσια είμαστε σε διαδικασία παραλαβής παράδοσης, η οποία προχωράει σχετικά γρήγορα”. 

Για τα 3 ban στη FIBA: 
“Κάποιοι έχουν ταλαιπωρήσει πολύ αυτή την ομάδα στο παρελθόν. Τώρα τους ταλαιπωρούμε και εμείς. Ο μάνατζερ του Ντίξον έκανε προσφυγή για μεσιτικά για ένα συμβόλαιο που δεν υπήρχε αφού ο παίκτης έφυγε. Δεν θα πληρώνουμε όποιον περνάει απέξω. Στο τέλος εμείς δικαιωνόμαστε”. 

Για τις ευρωπαϊκές επιλογές του: 
“Το κλειστό μοντέλο της Ευρωλίγκας δεν θα μακροημερέυσει. Δεν γίνεται 6 ομάδες να κάνουν κουμάντο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που έχουν δεκαετή εξασφαλισμένα έσοδα. Το BCL είναι μια πιο υγιής πρόταση. Δεχτήκαμε πόλεμο πριν από δύο χρόνια όταν μιλήσαμε με το Eurocup. Να δούμε πως θα αντιδράσει η ομοσπονδία για τον Προμηθέα. Εμείς τότε είχαμε ήδη συμφωνήσει με την FIBA πριν δεχτούμε τον πόλεμο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.