«Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Αγια – Σοφιά» (video)

Στο τελικό στάδιο για την είσοδό της στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με την Αγγελική Αρκάδη.

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ τόνισε πως άπαντες στον οργανισμό μετρούν αντίστροφα για είσοδο τους στην «Αγιά Σοφιά».
Ακόμη, το δικό τους σχόλιο έκαναν ο υπεύθυνος των εισιτηρίων της ΠΑΕ, Κώστας Παναγιωτόπουλος και ο ο εμπορικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας.
Η Αγγελική Αρκάδη σχολίασε πως:
«Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν που θα είμαστε σε όλη τη διάρκειά της στο ΟΑΚΑ, αφού βλέπουμε καθημερινά το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια να υψώνεται και ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι δίπλα στην ΑΕΚ και στα δύσκολα και στα ωραία».
Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος από τη μεριά του τόνισε:
«Ολες οι τιμές είναι ίδιες. Οι οικογένειες έχουν πολύ σημαντικές εκπτώσεις. Έχουν το δικαίωμα για χαμηλότερη τιμή για παιδιά μέχρι και 24 ετών. Υπάρχουν και φέτος πολλά προνόμια για όλες τις θύρες. Φέτος σε σχέση με πέρυσι θα είναι η κλειστή η Θύρα 5 στην αρχή.
Για να έχουμε προσφορές στο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Θα φροντίσουμε και για αυτούς. Οι τρόποι πληρωμής ίδιοι. Υπάρχει και η κάρτα Φίλου για την Ερασιτεχνική, στα 10 ευρώ. Δεν χρειάζονται ΑΜΕΑ και παιδικά εισιτήρια την κάρτα Φίλου. Όλα τα χρήματα πάνε στην Ερασιτεχνική».
Τέλος, ο Νίκος Καραούζας σημείωσε:
«Εχουμε και την AEK FC Mastercard, εκτός των υπόλοιπων πιστωτικών για τις πληρωμές. Φιλοδοξία μας είναι να είναι εργαλείο στο σύνολο της σεζόν. Κληρώνουμε δύο σκούτερ με την απλή διαδικασία. Θα γίνει η γνωστή κλήρωση μετά.
Η Prince Oliver επιστρέφει στην ομάδα για την πολιτική ένδυση. Με πολλά προνόμια για τους κατόχους. Έχουμε και άλλα μεγάλα προνόμια, με την LG που συνεχίζει να μας στηρίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.